Διονύσης Χατζηδάκης στη Βουλή: Ο Κλεισθένης είναι ένας κακός νόμος

Την πρώτη του ομιλία στη Βουλή πραγματοποίησε σήμερα κατά τη διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου “Ρυθμίσεις του Υπουργείου Εσωτερικών, διατάξεις για την ψηφιακή διακυβέρνηση και άλλα επείγοντα ζητήματα”, ο βουλευτής του Νοτίου Τομέα πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης με τον αυθεντικό του λόγο είπε πως το συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο διαθέτει τόλμη στο θέμα του ασύλου, ευαισθησία για τα θέματα υγείας και λογική για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα αναφερόμενος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χαρακτήρισε το νόμο του Κλεισθένη κακό και τόνισε τις  παθογένειες που γέννησε αυτός υπογραμμίζοντας το παράδοξο της εκλογής δημάρχου ο οποίος δεν έχει την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

“Μετά από 17 χρόνια δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου επιτρέψτε μου να είμαι σε θέση να γνωρίζω τι είναι καλό τι είναι μέτριο και τι είναι κακό για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Και ο “Κλεισθένης” είναι ένας κακός νόμος”.

“Ο κ. Σκουρλέτης είπε ότι πρέπει να μάθουμε να συνεργαζόμαστε, αλλά εγώ στα 17 χρόνια της δημοτικής μου θητείας θα σας πω, πως παρά το γεγονός ότι ενσωμάτωνα στο Τεχνικό Πρόγραμμα  εισηγήσεις από άλλες παρατάξεις, στο τέλος δεν ψήφιζαν τον προϋπολογισμό. Και μία φορά που κάποιος από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ τον ψήφισε, τον διέγραψαν. Για ποιες συνεργασίες λοιπόν μιλάμε;”Καταλήγοντας την ομιλία του ο Διονύσης Χατζηδάκης είπε πως στο βίο του έχει μάθει να μιλά λίγο και να πράττει πολλά και παρότρυνε τους συναδέλφους του να δημιουργούν και όχι να ραδιουργούν.

πηγή: vimaonline.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here