Δοκιμαστικά στη Γλυφάδα για το πόλο της ΑΕΚ

Αντίστροφα μετρούν οι άνθρωποι του τμήματος πόλο της ΑΕΚ για το πρώτο training camp της ανδρικής ομάδας το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου. στο ανοικτό κολυμβητήριο της Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).
Στο διήμερο αυτό θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις μέσα από τις οποίες ο προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος θα διαμορφώσει εικόνα για τον πρώτο κορμό της ομάδας η οποία θα ολοκληρωθεί στα τελικά δοκιμαστικά του Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα κολυμβητήρια για την έναρξη των ακαδημιών κολύμβησης και πόλο το Σεπτέμβριο. Αρχικά οι ακαδημίες θα σχηματιστούν σε 2 τομείς. Ο πρώτος τομέας θα αφορά τις περιοχές γύρω από τη Ν. Φιλαδέλφεια και ο δεύτερος τομέας τα νότια προάστια. Τα κολυμβητήρια που έχουν προκριθεί ως καταλληλότερα είναι αυτά του της Μεταμόρφωσης, του Γαλατσίου ή του Αμαρουσίου για τον βόρειο τομέα και του Αλίμου, του Π. Φαλήρου και ενός ιδιωτικού στη Βάρη. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις τα κολυμβητήρια της Μεταμόρφωσης και του Αλίμου θα είναι αυτά τα οποία θα ξεκινήσουν οι ακαδημίες για όλες τις ηλικίες αγοριών και κοριτσιών.