Δολοφονία Μαρούσι: Το κινητό του θύματος και οι μαρτυρίες θαμώνων θα οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη

Οι Αρχές συμπληρώνουν το παζλ γύρω από τον θαμώνα που δολοφόνησε τον 23χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι – Πώς ξεκίνησε η αιματηρή συμπλοκή

Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι. Ένας 23χρονος ξεψύχησε στον δρόμο προς το νοσοκομείο με τραύμα στο λαιμό ενώ ένας 26χρονος φαντάρος έχει τραυματιστεί σοβαρά και ένα ακόμα άτομο πιο ελαφριά και νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό».

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες αναζητείται από την Αστυνομία το άτομο που δολοφόνησε τον νεαρό άνδρα έξω από το νυχτερινό κέντρο. Η σύλληψή του αναμένεται τις επόμενες ώρες με την ΕΛ.ΑΣ. να έχει μαρτυρίες και κάμερες που θα δείξουν στοιχεία για τον δράστη και τη φυγή του.

Το θύμα με έναν φίλο του έφτασαν έξω από το νυχτερινό κέντρο στα σκαλάκια. Τότε ο δράστης βγήκε από το μαγαζί με άλλα άτομα και φάνηκε ότι γνωρίζονταν με το θύμα. Ξεκίνησε ένα φραστικό επεισόδιο με το 23χρονο θύμα να προσπαθεί να βγάλει το όπλο 22 χιλιοστών. Το όπλο έπαθε εμπλοκή με μια από τις σφαίρες να εντοπίζεται στο σημείο.

Ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και επιτέθηκε στο άτομο που κρατούσε το πιστόλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στον λαιμό. Εκτός από τον 23χρονο τραυμάτισε και έναν ακόμα άνδρα.

Τότε δημιουργήθηκε πανικό γύρω από τον νεκρό και τον τραυματισμένο και ο δράστης βρήκε ευκαιρία να τραπεί σε φυγή και να εξαφανιστεί.

Όπως επισημαίνει η Ελληνική Αστυνομία δεν υπήρξαν πυροβολισμοί ενώ οι καταθέσεις των φίλων του θύματος αλλά και το τηλέφωνό του θα δώσουν στοιχεία για το ποιος ήταν ο θαμώνας και ποιες ήταν οι σχέσεις του με τον άτυχο 23χρονο που δολοφονήθηκε.

Μαρτυρία στο Newsbomb.gr – «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα, αίματα παντού»

Μάρτυρας που βρισκόταν εντός του νυχτερινού κέντρου όταν έγινε το αιματηρό περιστατικό με τους πυροβολισμούς, μίλησε αποκλειστικά στο Newsbomb.gr για όσα διαδραματίστηκαν.

«Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα. Φαίνεται πως ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Δεν μας άφηνε η αστυνομία να βγούμε από το μαγαζί. Μας είχαν όλους μέσα στο μαγαζί γιατί πίστευαν πως το άτομο που πυροβόλησε κρύφτηκε μέσα στο μαγαζί. Μετά από μισή ώρα μας άφησαν να βγούμε ενώ μας περνούσαν από σκάνερ», σημείωσε ο νεαρός άνδρας μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ενδιαφέρον, είναι πως υπήρχαν αίματα σε ακτίνα 70 μέτρων γύρω από το μαγαζί: «Είναι περίεργο γιατί χθες το βράδυ μας είπαν για ένα άτομο και μετά μάθαμε το πρωί για δεύτερο άτομο, γιατί είδα αίματα γύρω από το μαγαζί, περίπου 70 μέτρα μακριά από το σημείο όπου έγινε η δολοφονία».

πηγή: newsbomb.gr