Δωρεάν rapid test για όλους την Παρασκευή 2/4 στη Γλυφάδα

Για τέταρτη φορά από την έναρξη της καραντίνας ο Δήμος Γλυφάδας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ διενεργεί -την προσεχή Παρασκευή 2 Απριλίου- rapid tests για όλους τους πολίτες, με τον πλέον ασφαλή τρόπο, εύκολα, γρήγορα και, φυσικά, δωρεάν.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, στο πάρκινγκ μπροστά στο Δημαρχείο Γλυφάδας, στην οδό Άλσους, μπορούν να προσέρχονται όλοι όσοι το επιθυμούν για έναν σύντομο, ανώδυνο, ασφαλή έλεγχο, ο οποίος θα επιτρέψει στους ίδιους να νιώσουν ήσυχοι και στην πολιτεία να διαπιστώσει το ιικό φορτίο, κάτι που βοηθάει στον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.
Μαζί τους οι πολίτες πρέπει να έχουν την ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους. Κωδικός μετακίνησης 1.
Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με την πολύτιμη στήριξη του Αντιδημάρχου Υγείας Νίκου Βρυζίδη, καθώς και του Αντιδημάρχου αρμόδιου για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρου Δήμου, θέτει για άλλη μια φορά σε εφαρμογή αυτή την εξαιρετικά σημαντική δράση σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν.

Ειδικότερα, ο κ. Γιώργος Παπανικολάου τονίζει: «Δωρεάν rapid test για όλους την προσεχή Παρασκευή 2 Απριλίου (10:00 – 15:00) στη Γλυφάδα. Η μέτρηση του ιικού φορτίου και ο δειγματοληπτικός έλεγχος είναι εξαιρετικά σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ευχαριστούμε πολύ τον ΕΟΔΥ και το προσωπικό του. Ευχαριστώ τους αρμόδιους αντιδημάρχους Νίκο Βρυζίδη και Σπύρο Δήμου για το συντονισμό. Παραμένουμε σε εγρήγορση, αυτή την πολύ απαιτητική για όλους μας περίοδο, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διαφυλάξουμε τη δημόσια υγεία. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».