Δωρεάν rapid tests στη Γλυφάδα για όλους όσοι το επιθυμούν

Προσεχώς ξεκινούν και οι εμβολιασμοί, καθώς το Κέντρο Υγείας Γλυφάδας μετατρέπεται σε ένα από τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα.

Επί πέντε ώρες καθημερινά, από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, θα διενεργούνται rapid tests για τον κορονοϊό, δωρεάν, για όλους όσοι το επιθυμούν, στο Κέντρο Υγείας Γλυφάδας (Κύπρου και Πανδώρας), το οποίο προσεχώς θα μετατραπεί και σε εμβολιαστικό κέντρο. «Γνωρίζουμε καλά ότι πολλοί είναι εκείνοι καθημερινά που επιθυμούν να κάνουν ένα rapid test για τον κορονοϊό.
Γνωρίζουμε επίσης την ανάγκη που υπάρχει να προχωρήσει ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό, από τον Ιανουάριο, σωστά και οργανωμένα. Βάλαμε τα δυνατά μας, με την αγαστή συνεργασία του Κέντρου Υγείας Γλυφάδας, να απαντήσουμε και στις δύο αγωνίες: Το αποτέλεσμα είναι ο κινητός οικίσκος που βλέπετε !
Ένα συνολικό περιβάλλον ανοιχτό και ασφαλές αλλά και όμορφο, μοντέρνο, νοικοκυρεμένο. Τον τοποθετήσαμε στη γωνία Κύπρου και Πανδώρας, απέναντι από το Κέντρο Υγείας του Δήμου Γλυφάδας. Εκεί θα γίνονται καθημερινά (ώρες 08:00 – 13:00) rapid test για τον κορονοϊό, δωρεάν, για όλους όσοι το επιθυμούν, από το προσωπικό του κέντρου υγείας. Ήδη η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει στο Κέντρο Υγείας.
Εκεί θα είναι υποστηρικτικά ο οικίσκος – για όσο χρειαστεί – και για το εμβολιαστικό κέντρο (ένα από τα 1.018 στη χώρα), όταν με το καλό ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί. Rapid tests χωρίς χρέωση λοιπόν καθημερινά στο Δήμο μας και εμβολιαστικό κέντρο, όταν με το καλό όλα είναι έτοιμα», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και προσθέτει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συνεργασία και την συνολική τους προσπάθεια την διεύθυνση και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Γλυφάδας. Θα συνεχίσουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο να υποστηρίζουμε το πολύτιμο έργο τους. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία».