Είστε έτοιμοι για μια ταινία «Black Mirror»;

Στις αρχές Δεκεμβρίου διέρρευσε μια ημερομηνία που σχετιζόταν με το Black Mirror και τον πολυαναμενόμενο πέμπτο κύκλο του ή κάτι τέτοιο…

Αυτή η ημερομηνία ήταν η 28η Δεκεμβρίου, η οποία τελικά δεν έχει καμία σχέση με τον πέμπτο κύκλο της σειράς, αλλά είναι η πρώτη ταινία «Black Mirror» με τίτλο «Bandernatch» που θα κάνει την πρεμιέρα της στο Netflix και σύμφωνα με πληροφορίες θα δίνει τη δυνατότητα στο θεατή να αποφασίσει αυτός για την εξέλιξη της ιστορίας – πράγμα που είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό πως θα δοκιμαστεί σε κάποιο από τα επεισόδια της σειράς.

Όπου ιστορία, κρατήστε την υπόθεση όπου ένας νεαρός προγραμματιστής μεταφέρει ένα βιβλίο φαντασίας σε ένα παιχνίδι, με την πραγματικότητα και τον εικονικό κόσμο να γίνονται πολύ σύντομα το ένα και το αυτό. Το «Bandersnatch» είναι το όνομα του παιχνιδιού που είχαμε συναντήσει στην τρίτη σεζόν της σειράς (στο επεισόδιο «Playtest»), ενώ ήταν και ένα βιντεοπαιχνίδι που αναπτύχθηκε από την Imagine Software το 1984, αλλά δεν βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία.

Η ταινία θα φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Ντέιβιντ Σλέιντ (με προϋπηρεσία σε επεισόδια του «Breaking Bad», του «Hannibal», του «American Gods» και του «Black Mirror».

Στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Netflix σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πρεμιέρα της και τον τρόπο με τον οποίο ο θεατής θα μπορεί να «παίξει».

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Black Mirror: Βandersnatch»:

πηγή: flix.gr