Εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων στο Δήμο Γλυφάδας

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης τις 4 μ.μ., στο Διασχολικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αγίας Τριάδος).

Ο χώρος της ξεχωριστής αυτής εκδήλωσης θα είναι γεμάτος με χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπαλόνια με ήλιο, χρυσά αστέρια, χρυσές μπάλες, μπαλόνια με χιονάνθρωπους, Άγιους Βασίληδες και με μια μεγάλη αψίδα στην είσοδο.

Επίσης θα υπάρχει Άγιος Βασίλης, πιγκουίνος, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, χριστουγεννιάτικο κατακόκκινο σπιτάκι και ζαχαροπλαστείο, εργαστήρι των ξωτικών για πρωτότυπες και γρήγορες κατασκευές από τα ίδια τα παιδιά, στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και το ταχυδρομείο του Άγιου Βασίλη, ηλεκτρικό τρενάκι λούνα παρκ με διακοσμημένα σκεπαστά βαγόνια που χωράει μικρούς και μεγάλους, μίνι «baby corner» με φουσκωτό με μπαλάκια για τα παιδιά από 1 έως 3 ετών, μίνι «carousel», φουσκωτό παιχνίδι για παιδιά από 4 έως 9 ετών, καθώς και ταχυδακτυλουργός / ζογκλέρ.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με έναν αληθινό Άγιο Βασίλη και να διασκεδάσουν με «Christimas face painting» και «tattoo» και νεραϊδοκομμωτήριο και να δοκιμάσουν μαλλί της γριάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα ακούγονται χριστουγεννιάτικες μελωδίες από DJ, ενώ σημειώνεται πως σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων από 1 έως 12 ετών που θα είναι παρόντα θα δοθούν δωροεπιταγές για παιχνίδια και για είδη ένδυσης.

πηγή: iglyfada.gr