Έκλεισε η συμμετοχή του Γ. Αυτιά στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές  “κλείδωσε” η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά για την Ευρωβουλή με την ΝΔ. Αυτό έγινε μετά από σειρά πολλών διαδοχικών επαφών του δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και με πρόσωπα του επιτελείου του.

Οι επαφές αυτές έχουν διαρκέσει εδώ και πολύ καιρό. Γιατί, ενώ από την αρχή ο Γ. Αυτιάς επιθυμούσε την συμμετοχή του στο Ευρωψηφοδέλτιο, δεν ήθελε αυτό να γίνει ευρύτερα γνωστό, καθώς θα τον εξέθετε στην εκπομπή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Βεβαίως, όσοι γνωρίζουν καλά τα… μυστικά της τηλεόρασης,ε ίχαν παρατηρήσει, εδώ και πολλούς μήνες, ότι ο Αυτιάς κάθε Σαββατοκύριακο είχε καλεσμένους στην εκπομπή του όλα τα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Για να τα προβάλλει, με τρόπο συστηματικό και διαρκή.

Το ερώτημα είναι, τώρα,που διέρρευσε η σχετική είδηση, πως θα χειριστεί την όλη υπόθεση ο γνωστός δημοσιογράφος και αν ο ΣΚΑΙ θα λάβει υπόψιν του το πρόβλημα δεοντολογίας, δημιουργείται και θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Αυτιά στις εκπομπές του, προκειμένου ο τελευταίος να μπορέσει να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, όπως επιβάλλει η ιδιότητα του υποψηφίου Ευρωβουλευτή.

πηγή: newsone.gr