Έκθεση: «45×45 Street Art Group Show» Στην The Blender Gallery, η διάρκειά της έκθεσης θα είναι μέχρι 22 Ιουλίου.

Την Κυριακή 09 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το opening του 45×45 street art group show στην The Blender Gallery στη Γλυφάδα. Ένα ολοήμερο καλοκαιρινό pop up event με παράλληλες δράσεις. Tην παράσταση έκλεψαν – μαζί με τα έργα των καλλιτεχνών – και το παιδικό εργαστήρι από τους Imaginary Rooms όπου παιδιά ηλικίας 8 με 12 γνώρισαν από κοντά τους καλλιτέχνες της έκθεσης και αποτύπωσαν στα αυτοσχέδια sketchbooks τους μια διαφορετική οπτική των έργων, όπως και οι μουσικές από τον Zώη Χαλκιόπουλο και τον Δημήτρη Λιλή.

Το κοινό είχε την δυνατότητα να δει τα έργα των καλλιτεχνών σε κεραμικές επιφάνειες και να κάνει βόλτα στο backyard της gallery όπου οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είχαν δημιουργούσαν  murals σε μεγάλες επιφάνειες.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην έκθεση είναι οι:

Anastasia Papaleonida Pountza, Amneris, Barba DeeBlaqk, Dimitris Dallas, Dimitris NtokosDimitris Taxis,  DonfortyFikosSugahspank Georgia Kalafati, Gospel, Grigoris Papagrigoriou, Ifigenia Iliadou, John Valyrakis, MAMBO, Manolis AnastasakosMaximos Manolis, Melina Koan, Norjin Lama, OnebranPupetRtmoneSame84SimekTaxiarchis MermirisYiakou 
Η διάρκειά της έκθεσης θα είναι μέχρι 22 Ιουλίου.
Ώρες λειτουργίας της gallery :
Δευτέρα – Τρίτη 10:00-18:00
Τετάρτη – Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 12:00-16:00

THE BLENDER GALLERY
Ζησιμοπούλου 4,Γλυφάδα – 16674
Τηλέφωνο: (+30) 213 0280597
Email: info@theblendergallery.com
www.theblendergallery.com

πηγή: lavart.gr