Ελένη Μενεγάκη: ΟΛΑ τα ξανθά μαλλιά που έχει κάνει στο πέρασμα του χρόνου

Οι αλλαγές που έχει κάνει η ξανθιά παρουσιάστρια με την πάροδο του χρόνου στο iconic ξανθό μαλλί της.

Η Ελένη Μενεγάκη, η πιο εμβληματική ξανθιά παρουσιάστρια γίνεται σήμερα (29/10/2018) 49 χρονών. Εμείς τις ευχόμαστε χρόνια πολλά, με μια ανασκόπηση στα beauty looks του παρελθόντος της, και συγκεκριμένα sta διάφορα hairstyles και αποχρώσεις του ξανθού που έχει δοκιμάσει αυτά τα χρόνια.

1994

Όταν πρωτοεμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Ελένη Μενεγάκη, δεν είχε το πλατινέ ξανθό με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, αλλά ένα μάλλον ανοιχτό καστανόξανθο μαλλί. Όπως επίτασσε η μόδα των early 90’s η περμανάντ δεν θα μπορούσε να λείπει από την κώμη της όμορφης τότε 25χρονης.

 

1997

Η περμανάντ φεύγει, μαζί με τις ανταύγειες, και η Ελένη επιλέγει μια απόχρωση κοντά στο strawberry blonde για τα μαλλιά της.

 

1998

Ο όγκος παραμένει και οι μπούκλες της Ελένης φτάνουν στο ύψος των ώμων, μαζί με μια πλάγια φράντζα που της πάει πολύ.

 

2000

Το ξανθό έχει γίνει πλέον το σήμα κατατεθέν της αγαπημένης παρουσιάστριας, επιμένοντας στις χρυσές αποχρώσεις.

 

2002

Η Ελένη Μενεγάκη ανοίγει την απόχρωση του ξανθού της, μακραίνει το μήκος και την φράντζα της και εμφανίζεται με ίσια μαλλιά.

 

2005

Στα καλλιστεία, εμφανίζεται με ίσια μαλλιά και ένα απλό χτένισμα με τα μαλλιά της μαζεμένα μισά –μισά και την φράντζα της να πέφτει στο πρόσωπό της.

 

2006

Η Ελένη ανοίγει ακόμα περισσότερο την απόχρωση του ξανθού της, κόβει την φράντζα και το 2006 εμφανίζεται με αυτό το χτένισμα που αναδεικνύει τα ζυγωματικά της.

 

2007

Η Ελένη Μενεγάκη, με έντονα φιλαρίσματα στο εμβληματικό ξανθό της, επιλέγει χαλαρές μπούκλες με όγκο για τις εξόδους της.

2008

Στις δημόσιες εμφανίσεις της και σε επίσημα event, η Ελένη εμφανίζεται με λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση ξανθού και έντονες μπούκλες.

 

2009

Η Ελένη αποχωρίζεται της μακριές της μπούκλες και εμφανίζεται με ένα καρέ κούρεμα, στην αγαπημένη της ξανθιά απόχρωση.

 

2010

Η Ελένη επιστρέφει στο παλιό της μάκρος και «ανοίγει» το ξανθό της, μια αλλαγή που μας αρέσει πολύ και θα την συντροφεύει χρόνια.

 

2011

Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίζεται με διακριτικές ανταύγειες, λαμπερό ξανθό και χαλαρές μπούκλες.

 

2012

Το χρώμα τον μαλλιών της ανοίγει λίγο ακόμα, όμως η ξανθιά παρουσιάστρια επιλέγει λίγο πιο ίσια μαλλιά για της δημόσιες εμφανίσεις της.

 

2014

Η Ελένη Μενεγάκη ξανακόβει τα μαλλιά της σε ένα μήκος λίγο πιο πάνω από τους ώμους και εμφανίζεται με μακριά φράντζα και πυκνές μπούκλες.

 

2016

Η Ελένη έχει ανοίξει και άλλο το signature ξανθό της και φαίνεται να έχει αποφασίσει πως το μήκος που την κολακεύει είναι κάτω από τους ώμους.

 

2018

Η Ελένη Μενεγάκη, με την πιο ωραία απόχρωση μαλλιού, ένα περλέ ξανθό που την συντροφεύει τα τελευταία χρόνια, ένα μήκος που σταματάει κάτω από τον ώμο και ελαφρώς σπαστά μαλλιά είναι πιο ωραία από ποτέ.

πηγή: instyle.gr