Εμπορικά καταστήματα: Κλειστά τη Δευτέρα (06/02) σε βόρεια και βορειοανατολική Αττική

Λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται στη βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασία του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα για τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023.

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι, σε ολόκληρη τη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήνας, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που αναμένονται.

Απαγορεύεται από ώρα 18.00 της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023, στη βόρεια και βορειοανατολική Αττική, συμπεριλαμβανόμενων των βορείων προαστίων της Αθήναςη μεταφορά και η πώληση αγαθών μέσω υπηρεσιών delivery ή courier, εξαιτίας της κακοκαιρίας και για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κυρίως στις παρακάτω περιοχές: Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Σταμάτα, Δροσιά, Κηφισιά, Εκάλη, Θρακομακεδόνες, Λυκόβρυση, Κεφαλάρι, Αγία Παρασκευή, Αχαρνές, Μαρούσι, Πεντέλη, Νέα Ερυθραία, Βαρυπόμπη, Τατόι, Πεύκη, Ηράκλειο, Χολαργό, Ολυμπιακό Χωριό, Παπάγου, Φιλοθέη, Ψυχικό, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Μεταμόρφωση, Νέα Ιωνία, Μελίσσια, Γέρακα, Παλλήνη, Σπάτα, Κορωπι και Μαρκόπουλο.

Σε ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης σημειώνει ότι «λόγω των εκτάκτων καιρικών φαινομένων λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα προστασίας ως προς το λιανικό εμπόριο. Να ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών για να πάνε όλα καλά και να μην κινδυνεύσει και ταλαιπωρηθεί κανείς. Σας ευχαριστούμε».