Ενα ολοκαίνουριο σχολείο έρχεται σε λίγες μέρες στην Γλυφάδα.

Ένα ολοκαίνουργιο σχολείο παραδίδουμε στα παιδιά μας τον επόμενο μήνα.
Πρόκειται για το πρότυπο βιοκλιματικό νηπιαγωγείο που κατασκευάζουμε με ίδιες δαπάνες σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου μας στην οδό Πύργου, το οποίο θα βρίσκεται δίπλα από το αδερφάκι του, τον πολυβραβευμένο παιδικό μας σταθμό που κατασκευάσαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Οι ανάγκες που δημιουργεί η εφαρμογή της υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής εκπαίδευσης (υποχρεωτικό προνήπιο) παραμένουν πολύ μεγάλες.
Και ασφαλώς οι οκτώ προκάτ αίθουσες που τοποθετήθηκαν μεταβατικά το περασμένο καλοκαίρι στα σχολεία της πόλης μας για να καλυφθούν οι ανάγκες τους, πρέπει να αντικατασταθούν το συντομότερο με καινούργιες μόνιμες ποιοτικές υποδομές για τα παιδιά μας.
Και αυτό ακριβώς κάνουμε.
Και ευελπιστούμε ότι το καινούργιο σχολειο θα αξιοποιηθεί από το Υπουργείο Παιδείας άμεσα – μέσα δηλαδή στη σχολική χρονιά – για να μειωθεί και ο αριθμός των μαθητών σε κάθε τάξη.
Ακόμα και με τις πολύ μεγάλες αντιξοότητες λόγω της πανδημίας, μαζί με τον καθημερινό αγώνα για την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν σταματάμε να υλοποιούμε με συνέπεια και σφιχτό προγραμματισμό το τεχνικό μας πρόγραμμα.
Έτσι θα συνεχίσουμε και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.