Ένα υπέροχο Σαββατόβραδο στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Μια βραδιά που την χάρηκαν μικροί και μεγάλοι ήταν η χθεσινή στη Γλυφάδα μας, αφού -ως γνωστόν- όταν ενθουσιάζονται τα παιδιά, οι γονείς παίρνουν μεγαλύτερη χαρά.

Όλος ο μπροστινός χώρος γέμισε καρεκλίτσες, αφού οι περισσότεροι είχαν φροντίσει να έχουν ένα φορητό κάθισμα μαζί τους για να απολαύσουν τα παιδάκια από πολύ κοντά την φανταστική θεατρική παράσταση «Το όνειρο του Σκιάχτρου», του Ευγένιου Τριβιζά, που πραγματικά τα καθήλωσε.
«Είναι μεγάλη η χαρά μας που έχουμε σήμερα εδώ τους μικρούς μας φίλους, να δουν μια παράσταση με παιδαγωγικά μηνύματα, ένα έργο που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή», είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, προλογίζοντας από σκηνής την εκδήλωση μαζί με την Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου.

Σήμερα, στις 8 το βράδυ, θα παιχτεί μια ιστορική θεατρική παράσταση, αφιερωμένη στην επέτειο των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Κάντε κράτηση (δωρεάν φυσικά) στο www.glyfada.gr/drivein και ελάτε στη Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας, γιατί αυτές οι βραδιές είναι πραγματικά μοναδικές.