Ένα ζεστό γεύμα αγάπης ετοίμασε για τα παιδιά της Νίκαιας η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

Την αγκαλιά της για τα παιδιά άπορων οικογενειών και για άστεγους από τον Δήμο της Νίκαιας, άνοιξε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Σε μια ζεστή εκδήλωση αγάπης και προσφοράς η κυρία Βαρδινογιάννη μαγείρεψε μαζί με τα παιδιά ένα χριστουγεννιάτικο ζεστό γεύμα αγάπης, στις νέες Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στη Νίκαια, την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018.

Η κυρία Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στα παιδιά από νωρίς το πρωί, συνομίλησε μαζί τους για αρκετή ώρα και αμέσως μετά μπήκαν όλοι μαζί στην κουζίνα για να μαγειρέψουν γιουβέτσι, το αγαπημένο φαγητό των παιδιών, αλλά και χριστουγεννιάτικα κουλουράκια.  Όταν ετοιμάστηκε το φαγητό η κυρία Βαρδινογιάννη γέμισε τα πιάτα των παιδιών με τη βοήθεια του προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, Ιωάννη Μαρωνίτη, τα οποία ενθουσιάστηκαν με το φαγητό και τις λιχουδιές του γεύματος που ακολούθησε για όλους.

 

H Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων

Μετά την ολοκλήρωση του γεύματος η κυρία Βαρδινογιάννη μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκε υγεία και καλές γιορτές. Στη συνέχεια η κυρία Βαρδινογιάννη βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στις Κοινωνικές Δομές Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, μίλησε μαζί τους και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.  «Θέλω να ξέρετε ότι θα βρίσκομαι κοντά σας σε ό, τι με χρειαστείτε» τους διαβεβαίωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.  Παράλληλα,  η κυρία Βαρδινογιάννη ζήτησε από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων κύριο Ιωάννη Μαρωνίτη, να την ενημερώσει τις ανάγκες του χώρου, έτσι ώστε να μπορέσει να συνδράμει για την κάλυψη των αναγκών τους, όπως κάνει κάθε χρόνο.

πηγή: dinamiprosforas.gr