Εντατικά απολυμαίνεται η Γλυφάδα με σύγχρονα μέσα

Από τη μια άκρη ως την άλλη, καθημερινά και εντατικά απολυμαίνεται η Γλυφάδα με σύγχρονα μέσα και με όλους τους κανόνες και τις προδιαγραφές που θέτουν οι αρμόδιοι οργανισμοί για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει την απολύμανση με νέας τεχνολογίας πιεστικά-πλυστικά που διαθέτουν εσωτερικούς καυστήρες σε θερμοκρασία νερού 60 βαθμών, στους εξωτερικούς χώρους Τραπεζών και ΔΕΚΟ, σούπερ μάρκετ, λαϊκές αγορές, φαρμακεία, καθώς και σε παγκάκια, στάσεις μέσων μαζικής μεταφοράς και όπου αλλού υπάρχει μεγάλη προσέλευση κοινού.

 

Παράλληλα με ειδικό μηχάνημα και εγκεκριμένα βιολογικά υλικά ψεκάζουμε δρόμους, διαβάσεις, σταυροδρόμια, πλατείες και πεζοδρόμια.«Κάνουμε διαρκώς ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Μένουμε σπίτι, προσέχουμε, τηρούμε τις οδηγίες.


Όλοι μαζί θα βγούμε δυνατοί και πάνω από όλα υγιείς από την κρίση αυτή». «Θερμές ευχαριστίες στους εργαζομένους μας, που με ευσυνειδησία και αγάπη για τη Γλυφάδα μας δίνουν τον δικό μας καθημερινό αγώνα», εκφράζει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Άννυ Καυκά.