Επιτέλους! Η Microsoft διορθώνει στα Windows 10 ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα!

Από τότε που η Microsoft διέθεσε την πρώτη έκδοση των Windows 10, η εταιρεία κυνήγησε το μερίδιο αγοράς, εις βάρος της εμπειρίας του χρήστη. Πολλοί κάτοχοι PCs έβλεπαν τα συστήματά τους να αναβαθμίζονται σε Windows 10, καθώς η ίδια η εταιρεία εξανάγκαζε το κατέβασμά τους και την αναβάθμιση των συστημάτων. Και αυτό, είναι ίσως ένα από τα χειρότερα πράγματα σχετικά με τα Windows 10 Upgrades.

Χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά χρόνια, μέχρι η Microsoft να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος προτιμά να ενημερώνει τα συστήματά του όποτε αυτός το επιθυμεί. Επιτέλους, τα Windows 10 θα σου επιτρέπουν να επιλέγεις πότε ή ακόμη και αν θέλεις να εγκαταστήσεις μια νεότερη έκδοση. Θυμάσαι το φιάσκο με την October 2018 Update που αποσύρθηκε εξαιτίας διάφορων bugs, όπως την διαγραφή των αρχείων;  Πλέον οι χρήστες δεν θα έχουν να φοβούνται για κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί θα σου δίνει άπλετο χρόνο για να αναβαθμίσεις το σύστημά σου, αρχής γενομένης από το  Windows 10 May 2019 Update.

Οι χρήστες θα έχουν διάφορους τρόπους αναβάθμισης σε νεότερη έκδοση των Windows 10 στο άμεσο μέλλον, συμπεριλαμβανομένης μια επιλογής Download and Install now που θα τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τα μελλοντικά updates, μόλις η Microsoft τα κάνει επισήμως διαθέσιμα. Ή να την καθυστερήσουν για ως 35 ημέρες. Μόλις περάσει αυτή η περίοδος θα πρέπει να ενημερώσουν το σύστημα για να ξαναγίνει διαθέσιμη η επιλογή. Τέλος, το “Intelligent active hours” feature θα βοηθήσει να μην σου ζητείται επανεκκίνηση ενώ βρίσκεσαι στο μέσο κάποιας εργασίας, ενώ όσον αφορά το  “Improved update orchestration” feature τόσο οι ενημερώσεις των Windows όσο και του Microsoft Store θα συμβαίνουν μαζί, όταν είσαι μακριά από το PC.

πηγή: techmaniacs.gr