Επιτέλους! Το Burger King άνοιξε τις πόρτες του στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

H γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού Burger King, η οποία έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούνιο στο αεροδρόμιο της Ρόδου, προχώρησε στο επόμενο βήμα με ένα νέο κατάστημα που άνοιξε σήμερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος», στον χώρο όπου μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το McDonald’s.

Το κατάστημα έχει έκταση 560 τ.μ. και θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση. Διαθέτει περισσότερα από 50 τραπέζια τα οποία μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 210 καθήμενους πελάτες, καθώς και δύο σημεία για self service παραγγελίες -ένα στην είσοδο και ένα πριν από τα ταμεία.

Η έλευση των Burger King στην Ελλάδα είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο του 2014 και ο προγραμματισμός προέβλεπε ότι το πρώτο κατάστημα επί ελληνικού εδάφους θα άνοιγε το 2016. Η είσοδος της αμερικανικής αλυσίδας θεωρήθηκε μεγάλη πρόκληση, καθώς είχε να συναγωνιστεί άλλες δημοφιλείς αλυσίδες γρήγορου φαγητού στη χώρα μας.

Ανοιχτό ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας SSP Eastern Europe & Middle East που έφερε την αλυσίδα στη χώρα μας έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω επέκτασης και σε άλλα ελληνικά αεροδρόμια. Αξίζει να αναφερθεί ότι αντικείμενο της εταιρείας είναι η ανάπτυξη εστιατορίων, κυλικείων και καφέ σε χώρους αεροδρομίων και δεν σκοπεύει να αναπτύξει αλυσίδες όπως τα Burger King σε αστικά κέντρα.

πηγή: infowoman.gr