Επίθεση από σκυλιά σε 9χρονο στις Σέρρες: Φωτογραφίες με το τραυματισμένο παιδί

Στο νοσοκομείο των Σερρών νοσηλεύεται ο 9χρονος που δέχτηκε επίθεση από σκυλιά χθες Πέμπτη 14.11.2019.

Οι φωτογραφίες του μικρού μέσα από το νοσοκομείο αποτυπώνουν την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα σκυλιά. Τα στα πόδια του παιδιού είναι ιδιαίτερα σοβαρά και από τύχη το παιδί γλύτωσε τα χειρότερα.

Ο 9χρονος έχει τραύματα από τα δαγκώματα των σκυλιών μέχρι ψηλά στο μηρό, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει infoserres.com, μέσα από το νοσοκομείο στις Σέρρες όπου νοσηλεύεται.

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του παιδιού

Συγκλονίζει η μαρτυρία της μητέρα του παιδιού, που δέχτηκε την επίθεση από σκύλους, λίγο πριν μπει στην αυλή του σπιτιού του.

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του “μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου”. Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου» λέει η μητέρα του 9χρονου στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά» καταλήγει η μητέρα.

Το παιδί έπεσε στον δρόμο και οι σκύλοι τον δάγκωναν σε όλο του το κορμί, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Το αγόρι έχει δαγκωματιές κυρίως στη γάμπα και στον μηρό, ενώ βαθύτερα είναι τα τραύματα στο κεφάλι. Από τα δόντια των σκύλων, το παιδί γλίτωσε χάρη στη μαμά του, η οποία το άκουσε από το μπαλκόνι, να καλεί σε βοήθεια.

πηγή: newsbeast.gr