Έρχονται τα Town Cinemas στην Γλυφάδα

Αν υπάρχει ένα κομμάτι της Αθήνας που μπορούμε να πούμε ότι είναι το πιο «αδικημένο» κινηματογραφικά, αυτό είναι σίγουρα τα νότια προάστια. Το παραλιακό μέτωπο της πόλης είναι το λιγότερο ευνοημένο στον αθηναϊκό κινηματογραφικό χάρτη, σε σχέση με όλες τις άλλες γωνιές της.

Tα κινηματογραφικά νέα για τους κατοίκους των νοτίων, αλλά και για όλους όσοι απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην πιο υπέροχη ριβιέρα της Ευρώπης είναι συναρπαστικά! Στις 11 Οκτωβρίου, τα νότια προάστια αποκτούν το δικό τους κινηματογραφικό στέκι, τα Town Cinemas στη Γλυφάδα, που μας καλωσορίζουν στη θέση του παλιού Cinepolis.

Και δεν μιλάμε φυσικά για απλή ανακαίνιση, αλλά για ένα ολοκαίνουριο, υπερσύγχρονο multiplex που μπαίνει δυναμικά στην κινηματογραφική αγορά, με στόχο να προσελκύει κοινό από όλη την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα χαρακτηριστικά του είναι τόσο δελεαστικά που κανένας σινεφίλ δεν θα μπορεί να αντισταθεί σε μία επίσκεψη. Πρόκειται κατ’ αρχάς για το μοναδικό multiplex που διαθέτει 4K laser σύστημα προβολής, εναρμονισμένο στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κινηματογραφικής εικόνας.

Αλλά και ο ήχος δεν πάει πίσω: Με σύστημα Dolby Surround 7.1 θα μπορούμε να ακούμε με ευκρίνεια ακόμα και τον παραμικρό ψίθυρο στην ταινία και θα νιώθουμε όχι απλά πως την παρακολουθούμε, αλλά ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά μέσα σε αυτή. Ο σύγχρονος ψηφιακός εξοπλισμός των 4 αιθουσών των Town Cinemas δεν είναι όμως το μοναδικό τους ατού. Αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα και ακόμα μεγαλύτερος χώρος για τα πόδια που αυξήθηκε από το σύνηθες 1 μέτρο σε 1,2 συνδράμουν στην απόλυτη κινηματογραφική άνεση και απόλαυση.

Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε, μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική έξοδος δεν αρχίζει ούτε τελειώνει μέσα στη σκοτεινή αίθουσα. Γι’ αυτό οι χώροι υποδοχής υψηλής αισθητικής των Town Cinemas, αλλά και πολλές άλλες μικρές εκπλήξεις, όπως η αίθουσα των VR games όπου θα ζήσουμε εμπειρίες άλλης διάστασης, συντελούν στο να γίνεται η κάθε μας επίσκεψη μια αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία.

Εν τω μεταξύ, δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι πίσω από τα Town Cinemas να επιλέξουν πιο δελεαστική ημερομηνία εγκαινίων από τις 11 Οκτωβρίου: Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά, ο καιρός έχει ψυχράνει και δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδανικό από μια βόλτα στα νότια που συνοδεύεται από μια όμορφη κινηματογραφική βραδιά. Εξάλλου, παραδοσιακά, οι επόμενοι μήνες θα είναι γεμάτοι με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που θα συναγωνιστούν στα επόμενα Όσκαρ, από πολυαναμενόμενα χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ, αλλά και από μεγάλες εγχώριες παραγωγές που περιμένουν να τις ανακαλύψουμε. Κι επιτέλους, δεν θα χρειάζεται πια να πηγαίνουμε μακριά. Let’s stay in town!

Πηγή: www.lifo.gr