Γιώργος Παπανικολάου: “Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να ζήσουμε τα πιο όμορφα, τα πιο ζεστά Χριστούγεννα”

«Φροντίσαμε και φέτος να στολίσουμε την πόλη μας εγκαίρως με πολύ ενθουσιασμό και φαντασία», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κάνοντας μία βόλτα στην πόλη μας, έχουμε ήδη τοποθετήσει κι ανάψει τα λαμπάκια στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους και στις πλατείες και συνεχίζουμε τον στολισμό με πολλές εκπλήξεις σε πολλές ακόμα γωνιές και σημεία τις επόμενες μέρες. Για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες τονώνοντας έτσι και την εμπορική κίνηση στην πόλη μας. Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να ζήσουμε τα πιο όμορφα, τα πιο ζεστά Χριστούγεννα».

 

Oι κεντρικοί δρόμοι της πόλης (Μεταξά, Λαμπράκη, Γούναρη, Παπανδρέου, κλπ.) και άλλες οδικές αρτηρίες, αλλά και μικρότεροι δρόμοι και πλατείες της Γλυφάδας, καθώς και τα νέα δέντρα που πρόσφατα φυτεύτηκαν από το Δήμο, στολίστηκαν και συνεχίζουν να στολίζονται με εορταστικό διάκοσμο.

Η εορταστική περίοδος στη Γλυφάδα θα κορυφωθεί με ένα τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.