Έτοιμο το MEGA Εμβολιαστικό Κέντρο στη Γλυφάδα

Η Γλυφάδα απέκτησε ΜΕΓΑ Εμβολιαστικό Κέντρο, το οποίο ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, στο Διασχολικό Κέντρο, έναν άνετο χώρο που διαθέτει τριγύρω θέσεις πάρκινγκ και είναι εύκολα προσβάσιμος.

Είναι άλλη μία κατάκτηση στον τομέα της Υγείας, μετά την εγκατάσταση μονάδας του ΕΟΔΥ που διενεργεί δωρεάν rapid test στους πολίτες σε καθημερινή βάση, καθώς και σταθερού κλιμακίου δυνάμεων του ΕΚΑΒ στην πόλη.
«Στη Γλυφάδα μας ξεκινάει τη λειτουργία του νέο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο, για να εξυπηρετούνται άμεσα και εύκολα οι κάτοικοι της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής, με τα ραντεβού να ξεκινάνε από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου. Ο Δήμος μας παραχώρησε για το σκοπό αυτό έναν χώρο σύγχρονο με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές, μέσα στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα και Αρχιμήδους).
Κάναμε μαζί με τις αρμόδιες αρχές όλες τις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα και να λειτουργούν καθημερινά 16 γραμμές εμβολιασμού, που θα μπορούν να εμβολιάζουν έως και 1.800 πολίτες την ημέρα. Η πλατφόρμα άνοιξε πριν από λίγη ώρα και ήδη τα ραντεβού κλείνονται κατά εκατοντάδες και η πρώτη μέρα έχει σχεδόν γεμίσει. Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Υγείας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Θεμιστοκλέους, το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας και ειδικά τον Γ.Γ. κ. Παπαγεωργίου και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για την άψογη συνεργασία, που οδήγησε στη δημιουργία ενός MEGA εμβολιαστικού κέντρου στην πόλη μας», δήλωσε ανακοινώνοντας τη λειτουργία του εμβολιαστικού σταθμού ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και πρόσθεσε: «Θα είμαστε και εμείς εκεί καθημερινά για να λύνουμε όποιο πρόβλημα τυχόν προκύψει. Συνεχίζουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Η μάχη απέναντι στον κορονοϊό είναι σκληρή και δύσκολη, αλλά στο τέλος θα βγούμε νικητές».
«Η εγκαθίδρυση του ΜΕΓΑ εμβολιαστικού σταθμού στην πόλη μας αποτελεί άλλη μία προσπάθεια για τη βελτίωση της ποιότητας υγείας των συμπολιτών μας και όχι μόνο. Η Γλυφάδα και πάλι πρωτοστατεί σε έναν τόσο καίριο τομέα. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε», επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Υγείας, ιατρός παθολόγος Νίκος Βρυζίδης.