Έτοιμο το νέο στολίδι της Γλυφάδας!

Σε ένα σύγχρονο ανοιχτό στίβο, με πολύ πράσινο και όργανα γυμναστικής μεταμορφώθηκε ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα.

Το νέο στολίδι της Γλυφάδας μας βρίσκεται στο τετράγωνο Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου και περιλαμβάνει
στίβο με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, όργανα γυμναστικής, φωτισμό τελευταίας τεχνολογίας και πολλά καινούργια μεγάλα δέντρα!

“Η άθληση σε υπαίθριους χώρους είναι μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας και η ανάγκη για τέτοιους χώρους είναι μεγάλη. Έχουμε ήδη δημιουργήσει πολλούς και αύριο παραδίδουμε στο κοινό έναν ακόμα, για τον οποίο βάλαμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό. Δουλέψαμε μεθοδικά και οργανωμένα, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του οικοπέδου αυτού, όπως και του δεύτερου στην ίδια περιοχή όπου σύντομα θα παραδώσουμε ένα ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής,” είπε ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον υπεύθυνο της δημοτικής αρχής Περικλή Δορκοφίκη για το συντονισμό, τον εργοδηγό Βλάση Μπισμπίκη καθώς και όλους όσους εργάστηκαν για να παραδοθεί το έργο αυτό.

“Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων αυτών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα, δικαιώθηκαν πανηγυρικά στο δικαστήριο και σήμερα είμαι σίγουρος ότι χαίρονται με το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.
Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα” τόνισε.