Ευρωπαϊκών προδιαγραφών ο νέος βρεφικός σταθμός στην Καραχάλιου

Άλλο ένα κόσμημα για την πόλη μας. Άλλη μια ανάσα για τους γονείς. Ο νέος βρεφικός σταθμός του Δήμου Γλυφάδας που άρχισε να λειτουργεί στην περιοχή Καραχάλιου δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τους πιο σύγχρονους ευρωπαϊκούς σταθμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς.


 

Ανακοινώνοντας την έναρξη λειτουργίας του, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου τονίζει ότι πρόκειται για έναν σταθμό πρότυπο, που δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν και αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Γιατί ήθελες να εκλεγείς Δήμαρχος;”

Μου το έχουν κάνει πολλές φορές το ερώτημα. Η απάντηση είναι για αρκετούς λόγους. Αλλά κυρίως για αυτόν: Να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Να τους δώσουμε τα καλύτερα εφόδια και τις καλύτερες συνθήκες, από τη βρεφική ακόμα ηλικία. Τα όνειρά μας είναι τα παιδιά μας. Ένας ακόμη νέος βρεφικός σταθμός στη πόλη μας παραδόθηκε και λειτουργεί ήδη στη γωνία των οδών Σοφίας Βέμπο και Υψηλάντου. Τον δημιουργήσαμε κυριολεκτικά από το μηδέν, βάζοντας όλη μας την αγάπη και το μεράκι. Δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τους πιο σύγχρονους πρότυπους ευρωπαϊκούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, δημόσιους και ιδιωτικούς. Είναι ένα ακόμα μικρό κόσμημα για την πόλη μας και για τα παιδιά μας.

Είναι συνάμα μια ακόμα ανάσα για τους εργαζόμενους γονείς. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους εργάστηκαν εντατικά για να φτιαχτεί ο σταθμός και την αρχιτέκτονα του Δήμου, Τίνα Κάραλη, για το σχεδιασμό και την επίβλεψη.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα.