Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας – 17/09 Σινεμά, (3η Μαρίνα) – «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου»

Ο Γάμος Του Καλύτερού Μου Φίλου ( My Best Friend’s Wedding) είναι αμερικανική αισθηματική κωμωδία παραγωγής 1997 σε σκηνοθεσία Πι Τζέι Χόγκαν. Πρωταγωνιστούν οι Τζούλια Ρόμπερτς, Ντέρμοτ Μαλρόνεϊ, Κάμερον Ντίαζ και Ρούπερτ Έβερετ.

Η Τζούλιαν κοντεύει να σκάσει από τη ζήλια της και το κακό της, αφού ο καλύτερος της φίλος και πρώην αγαπημένος της, Μάικλ, παντρεύεται. Πλησίαζαν και τα 28α της γενέθλια, κατά τα οποία είχαν υποσχεθεί με τον Μάικλ να παντρευτούν αν δεν είχαν ήδη κάνει το μεγάλο βήμα. Και τώρα της ζητά να γίνει η κουμπάρα. Έχει λοιπόν μπροστά της μονάχα τέσσερις ημέρες να χαλάσει τον γάμο και δεν είναι κάτι το εύκολο, ειδικά επειδή η νύφη είναι συμπαθέστατη.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου 1997. Απέσπασε κυρίως καλές κριτικές ενώ έγινε και μεγάλη εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας 299,2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Έλαβε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Μουσικής και τρεις για Χρυσή Σφαίρα.

Η ώρα έναρξης των εκδηλώσεων είναι στις 20:30. Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.