Φιλανθρωπική εκδήλωση για ΑμεΑ στο ΔΑΚ Γλυφάδας

Μια μεγάλη γιορτή φιλανθρωπικού χαρακτήρα έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας».

Συγκεκριμένα, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας, φιλοξένησαν τη διοργάνωση ενός τουρνουά για ΑμεΑ, όπου επτά σύλλογοι για άτομα με αναπηρίες γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο και συμμετείχαν στα αθλήματα «Boccia» και «Basket», επίσημα αθλήματα των «Special Olympics», με σκοπό η εν λόγω πρωτοβουλία να γίνει θεσμός για τη Γλυφάδα, αλλά και για το χώρο της εκπαίδευσης γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά, στο περιθώριο της εκδήλωσης: «Καλή εβδομάδα σε όλους! Εδώ στη Γλυφάδα η εβδομάδα ξεκίνησε με τον πιο γλυκό τρόπο: Το ΔΑΚ γέμισε με σπουδαίους αθλητές ΑμεΑ, μικρούς και μεγάλους, που συμμετέχουν στο τουρνουά ΑμεΑ «Boccia & Basket». 

Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που φιλοξενούμε αυτή τη διοργάνωση, με τη συμμετοχή 7 συλλόγων για άτομα με αναπηρίες, που διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, με στόχο η εν λόγω πρωτοβουλία να γίνει θεσμός για τη Γλυφάδα μας, αλλά και για το χώρο της εκπαίδευσης.

Στο τουρνουά αγωνίζονται ομάδες από συλλόγους ΑμεΑ όλης της Αττικής στα αθλήματα Boccia και Basket, επίσημα αθλήματα των Special Olympics και ο ανταγωνισμός είναι πραγματικά μεγάλος!».

πηγή: iglyfada.gr