Γέφυρα αγάπης και προσφοράς μεταξύ Γλυφάδας και Καρδίτσας

Τρία φορτηγά γεμάτα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα συγκεντρώθηκαν σήμερα στη Γλυφάδα για τους πληγέντες συνανρώπους μας από τις φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.


“Απλώνουμε σήμερα μια γέφυρα αγάπης και προσφοράς ανάμεσα στη Γλυφάδα και την Καρδίτσα. Είναι η ελάχιστη συμβολή μας για τη στήριξη των συνανθρώπων μας στις δύσκολες ώρες που περνούν και ευχαριστούμε πάρα πολύ τους συμπολίτες μας για την ανταπόκρισή τους.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε σύντομα αυτή η δύσκολη κατάσταση να αποτελεί παρελθόν”, τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.


“Όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο” επεσήμανε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά και ευχαρίστησε από την πλευρά της τον κόσμο που συμμετείχε και προσέφερε. Παρούσα και σε αυτό το κάλεσμα η Ένωση Ποντίων Γλυφάδας “Η Ρωμανία” με τον δραστήριο Πρόεδρό της Κυριάκο Τιλγκερίδη, ο οποίος υπογράμμισε ότι “η έμπρακτη προσφορά είναι αυτονόητη υποχρέωση όλων μας τις δύσκολες αυτές ώρες”.

Παρών και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Γλυφάδας με την Ειδική Γραμματέα του, Ναυσικά Δάσκα Βελμάχου.

Το “παρών” έδωσαν επίσης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Δημήτρης Καμπουράκης.