Γιάννης Κωνσταντάτος: «Ελληνικό – Πρωτεύουσα των Επενδύσεων!»

Με μια εντυπωσιακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης με τίτλο “Ελληνικό η πρωτεύουσα των επενδύσεων” δόθηκε εχθές το σύνθημα για την έναρξη του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη.

Παρουσία κορυφαίων υπουργών, του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, των επενδυτών , 40 Δημάρχων της Αττικής και του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Τρικκαίων, εκπροσώπων της Αμερικανικής πρεσβείας, εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και δεκάδων κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών.

«Ο Δήμος μας απέδειξε πως υποδέχεται την μεγάλη αυτή επένδυση με αίσθημα ευθύνης για την οποία η διοίκηση μας πολέμησε ακόμα και μόνη της προκειμένου να την υπερασπιστεί στα δύσκολα χρόνια» είπε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και συμπλήρωσε:


«Παρουσιάσαμε και τις διεκδικήσεις μας αφού θυμίσαμε πως εκκενώσαμε 100 στρέμματα με διοικητικά, πολιτιστικά και αθλητικά κτίρια μας τα οποία και πρέπει η κυβέρνηση να μας τα επιστρέψει. Η παρουσίαση των δύο εταιρειών Καζίνο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου για την άψογη διοργάνωση σηκώσαμε τον πήχη πολύ ψηλά.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here