Γιάννης Μακρής: «Φάτσα» με τον δολοφόνο του λίγες μέρες πριν την εκτέλεση!

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του τον Οκτώβριο του 2018. Ο Βούλγαρος που κατηγορείται για την δολοφονία του, τον παρακολουθούσε μαζί με τον αδελφό του λίγες ημέρες πριν το “συμβόλαιο θανάτου”. Η φράση που είπε ο Ελληνοαυστραλός σε φίλο του και “παγώνει το αίμα”. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε πυροβολισμούς εξ επαφής, την ώρα που είχε μπει στο αυτοκίνητό του, έξω από το σπίτι του στην Βούλα, πριν κάποιους μήνες.

Οι Αρχές έχουν, πια, ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης, οδηγώντας με χειροπέδες τον 31χρονο Βούλγαρο που κατηγορείται για την δολοφονία του, στις αρμόδιες Αρχές.

Οι νεότερες πληροφορίες  αναφέρουν πως οι Αρχές τον «ελέγχουν» και για άλλες στυγνές δολοφονίες που έχουν διαπραχθεί στην χώρα μας. Σχετίζονται φυσικά με τον υπόκοσμο και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο εκτελεστής φέρεται να γνώριζε τα… κατατόπια.

Από τις παρακολουθήσεις που έκαναν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως ο Βούλγαρος γνώριζε… καλά τα νότια προάστια. Κινούνταν με χαρακτηριστική άνεση και τίποτα δεν πρόδιδε κάποιον που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έτσι, οι Αρχές δεν αποκλείουν να είχε κάνει το συγκεκριμένο δρομολόγιο πολλάκις, μιας και από την Βουλγαρία η πρόσβαση στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα εύκολη.

Μάλιστα, λίγες μόλις ημέρες πριν ο Γιάννης Μακρής δολοφονηθεί άγρια, είχε βρεθεί σε καφετέρια της Γλυφάδας μαζί με έναν φίλο του. Αυτές οι πληροφορίες προκύπτουν από την κατάθεση που έχει δώσει αυτός ο άνθρωπος.

Έχει καταθέσει, λοιπόν, πως ο Γιάννης Μακρής είδε τον 31χρονο Βούλγαρο και τον αδελφό του να κάθονται λίγα μέτρα μακριά, σε άλλο τραπέζι. Τότε, ο Ελληνοαυστραλός του είπε: «Με κοιτάνε έντονα, κάτι περίεργο συμβαίνει με αυτούς. Έχω την εντύπωση ότι με παρακολουθούν γιατί τους έχω ξαναδεί«.

Γιάννης Μακρής – Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τη σύλληψη του Βούλγαρου εκτελεστή

Νωρίτερα, δυο μαρτυρίες για την στιγμή της σύλληψης του 31χρονου Βούλγαρου εκτελεστή του Γιάννη Μακρή παρουσίασε η εκπομπή Μαζί Σου, της Τατιάνας Στεφανίδου. Οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του εκτελεστή και αστραπιαία τον συνέλαβαν.

Την στιγμή της σύλληψης του Βούλγαρου εκτελεστή του Γιάννη Μακρή περιέγραψε με λεπτομέρειες ο πρώτος αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή Μαζί Σου της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως είπε, άκουσε ένα τρακάρισμα και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Είπε ακόμα ότι άκουσε φωνές και έναν άνδρα να φωνάζει «μην κουνιέσαι, μην κουνιέσαι». Είδε επίσης αστυνομικούς με αυτόματα και περίστροφα να έχουν περικυκλώσει το αυτοκίνητο.

«Τον έβγαλαν από την θέση του οδηγού και τον έβαλαν σε ένα βανάκι και έφυγαν», είπε χαρακτηριστικά. Περιγράφοντας την κατάσταση στην περιοχή, είπε ότι μισή ώρα πριν δεν ήταν εμφανής η παρουσία της αστυνομίας στην περιοχή.

Εμφανίστηκε ένα αυτοκίνητο με συμβατικά νούμερα ξαφνικά, και εμβόλισε το αυτοκίνητο του ανθρώπου που συνέλαβαν. Μάλιστα όπως λέει χαρακτηριστικά «ούτε ανάσα δεν πήρε αυτός που συνέλαβαν».

«Εγώ ήμουν απέναντι από το ξενοδοχείο που έγινε το συμβάν. Δεν είδα αν κυνηγούσαν το αμάξι ή αν ήταν ήδη σταματημένο. Απλά άκουσα ένα τρακάρισμα. Είδα δηλαδή ένα αμάξι από την παραλιακή και ένα από την πάνω μεριά του γκολφ μάλλον κατέβηκε και έστριψε στο στενό. Και πήγε το ένα αμάξι μπροστά και ένα πίσω.

Το μπροστινό τράκαρε την πόρτα του συνοδηγού το αυτοκίνητο και κατέβηκαν από το αμάξι. Δεν έκανε κάποια προσπάθεια να ξεφύγει αυτός ο άνθρωπος και μετά τον μαζέψανε και τον πήραν», είπε ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο μάρτυρας λέει ότι ο δράστης είχε ένα Opel μαύρο και ότι δεν αντιστάθηκε. Όπως λέει δεν είδε αν του πέρασαν χειροπέδες αλλά οι αστυνομικοί ήταν πολλοί και έβγαλαν όπλα.

πηγή: newsone.gr