Γιάννης Πλούταρχος: Πλατινένια απονομή και πολλές εκπλήξεις σε μία μοναδική συναυλία στη Γλυφάδα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας.

Ο καλλιτέχνης της αγάπης, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων σας περιμένει για μία ξεχωριστή βραδιά στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30.

Τα «Τραγούδια Ακατάλληλα» είναι ήδη πλατινένια και η απονομή για το ομώνυμο άλμπουμ του Γιάννη Πλούταρχου θα πραγματοποιηθεί αυτή την όμορφη βραδιά, παρέα με όλους εσάς.

Ο δίσκος κατέλαβε υψηλές θέσεις στα ψηφιακά charts και έκανε είσοδο απευθείας στο Νo 1 του Albums Sales Chart της IFPI, το οποίο καταγράφει τις φυσικές πωλήσεις δίσκων, όπου και παρέμεινε στην κορυφή για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Στο άλμπουμ «Τραγούδια Ακατάλληλα» συμπεριλαμβάνονται τραγούδια όπως το «Σ’ Έχω Ανάγκη» και το «Όταν Αγαπάς». που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό, αλλά και το νέο  single «Βασιλιάς Της Μοναξιάς Μου», στο οποίο ο Γιάννης Πλούταρχος βάζει τη δυναμική και συναισθηματική χροιά του.

Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου θα είναι η παρουσίαση κυκλοφορίας συλλεκτικού βινυλίου από την Panik Platinum για το άλμπουμ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.