Γιώργος Γιαννιάς και Χρήστος Χολίδης το απόλυτο καλοκαιρινό σχήμα στο Frangelico!

Το Frangelico ανανεώνει το σχήμα του για το καλοκαίρι 2019 με τους Γιώργο Γιαννιά και Χρήστο Χολίδη να είναι οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης! Η πρεμιέρα έχει οριστεί για Παρασκευή 3 Μαΐου.
FRANGELICO 2019

Το αγαπημένο στέκι της παραλιακής εδώ και πολλά χρόνια δεν είναι άλλο από το Frangelico, το απόλυτο meet point στα νότια προάστια χειμώνα και καλοκαίρι!

Το Frangelico ανανεώνει το σχήμα του για την σεζόν καλοκαίρι 2019 με δύο γνώριμους καλλιτέχνες που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους στη σκηνή του αγαπημένου κέντρου να επανέρχονται δυναμικά! Ο Γιώργος Γιαννιάς και ο Χρήστος Χολίδης θα είναι φέτος οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του αγαπημένου κέντρου διασκέδασης και όχι μόνο.

Ο Γιώργος Γιαννιάς επιστρέφει για ακόμη μία φορά σε ένα μαγαζί που έχει συνδέσει το όνομά του, έχοντας κάνει πάνω από 10 σεζόν πάντα με μεγάλη επιτυχία! Φέτος έδωσε και πάλι τα χέρια με το Φραντζέλικο και αναμένεται για ακόμη μία φορά να είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της παραλιακής κάνοντας μία μεγάλη συνεργασία με ακόμα έναν κορυφαίο καλλιτέχνη που έχει περάσει αρκετές φορές από το stage του Frangelico αλλά δεν έχουν συνεργαστεί ξανά,

τον Χρήστο Χολίδη! Ο Χρήστος έχοντας κάνει μία κορυφαία συνεργασία τον χειμώνα όπου εμφανίστηκε στο πλευρό του κορυφαίου Βασίλη Καρρά στην Ιερά Οδό, επιστρέφει και πάλι σε ένα γνώριμο κέντρο που έχει γνωρίσει στιγμές αποθέωσης!

Γιαννιάς – Χολίδης αναμένεται φέτος το καλοκαίρι να αποτελέσουν ένα κορυφαίο δίδυμο στα μουσικά δρώμενα της πόλης και να αποτελέσει και πάλι το Frangelico Live μία από τις καλύτερες επιλογές της νυχτερινής Αθήνας.

Η πρεμιέρα έχει οριστεί για Παρασκευή 3 Μαΐου και οι εμφανίσεις θα είναι κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ