Γιώργος Παπανικολάου: “Η ανάπλαση στην πλατεία του Αγίου Παύλου βρίσκεται ήδη σε πλήρη εξέλιξη”

Μια ακόμη γειτονιά της πόλης μας, για την ακρίβεια ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο – Αγίου Παύλου, Μυστρά, Κυνουρίας, Αρκαδίας – ανακαινίζεται ήδη εκ βάθρων. 
Με αμείωτη ένταση και πάντα με το ίδιο μεράκι και αγάπη“, είπε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γ. Παπανικολάου παρουσιάζοντας φωτογραφίες από την εξέλιξη των έργων.

Η μεγάλη προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει στην συγκεκριμένη πλατεία και σε όλο τον περιβάλλοντα χώρο θα μεταμορφώσει κυριολεκτικά την περιοχή και θα της δώσει μια νέα πνοή που τόσο έχει ανάγκη για όλους εμάς που γνωρίζουμε καλά τα προβλήματά της.
Θα της δώσει ένα νέο χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους και φυσικά έναν ολοκαίνουργιο παιδότοπο, πάντα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές.

“Όλο το οικοδομικό τετράγωνο γύρω από την εκκλησία μας θα μετατραπεί πολύ σύντομα σε ένα χώρο μοντέρνο και ποιοτικό, στρωμένο με μοντέρνους κυβόλιθους, ασφαλή και πρωτότυπα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, ένα υπαίθριο γυμναστήριο για όλους, νέα δέντρα, σύγχρονο φωτισμό με LED τελευταίας γενιάς, καθιστικά – ένα ακόμη σημείο αναφοράς για τη γειτονιά αλλά και για ολόκληρη την πόλη μας.”