Γιώργος Παπανικολάου: “Ολοκληρώνονται πολλά κρίσιμα έργα στη Γλυφάδα”

Φωτογραφίες από τα έργα που ολοκληρώνονται ανάρτησε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου! “Κρίσιμα έργα” όπως τα χαρακτήρισε, αφού με την παράδοσή τους  θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των Δημοτών στην πόλη. 

Η ανάρτηση του δημάρχου:

“Το 2018 σιγά σιγά τελειώνει και μαζί του ολοκληρώνονται πολλά κρίσιμα έργα στη Γλυφάδα μας!

Στο δημοτικό μας κινηματοθέατρο, το “Μελίνα Μερκούρη”, η ριζική ανακατασκευή υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς και σύντομα ένας νέος, πρότυπος και υπερσύγχρονος χώρος θα παραδοθεί στους συλλόγους, στα σχολεία και στους δημότες για εκδηλώσεις και θεατρικές παραστάσεις.

Στην Κων/νου Αθανάτου, τελείωσε και η τρίτη μεγάλη παρέμβαση: Αφού ολοκληρώθηκε το απαραίτητο αντιπλημμυρικό έργο και κατασκευάσαμε καινούργια πεζοδρόμια σε μεγάλο τμήμα της, προχωρήσαμε με την ασφαλτόστρωση και πλέον όλος ο δρόμος έχει νέο και ποιοτικό οδόστρωμα.

 

Στη διασταύρωση Παπανδρέου και Σοφίας Βέμπο, εκεί που παλιά ήταν η ταβέρνα Καραχάλιου, ολοκληρώνεται η δημιουργία ενός σύγχρονου, πανέμορφου ΚΑΠΗ του Δήμου μας, με ολική ανάπλαση όλου του περιβάλλοντος χώρου.

Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, (διασταύρωση Νέζερ & Θεμιστοκλέους), τα έργα για το νέο βρεφονηπιακό μας σταθμό έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Στην Κύπρου, πίσω από το κλειστό μας κολυμβητήριο (ΔΑΚ) ολοκληρώνουμε άλλη μία μοντέρνα παιδική χαρά, με ασφαλή και πρωτότυπα παιχνίδια, αλλά και ένα υπαίθριο γυμναστήριο για μεγαλύτερα παιδιά και για ενήλικες, ενώ αναβαθμίζουμε και όλο τον περιβάλλοντα χώρο.

Στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νικολάου & Ζέρβα και Σάκη Καράγιωργα & Αγίου Νικολάου τοποθετούμε με την συνέργεια του Υπουργείου Μεταφορών, μετά από μελέτη, για πρώτη φορά φανάρια, για την ασφαλή διέλευση των πεζών και κίνηση των οχημάτων.

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2018, συνεχίζουμε κάθε μέρα, βήμα βήμα, σε κάθε γειτονιά, να βελτιώνουμε και να εκσυγχρονίζουμε την πόλη μας.

Καλές γιορτές σε όλους και με το καλό να μπει ο νέος χρόνος!”