Γκολφ Γλυφάδας: Κορυφαία επιλογή και για τένις – Αναβάθμιση του γηπέδου

Νους υγιής εν σώματι υγιεί και το τένις είναι από τους καλύτερους τρόπους άθλησης για όλες τις ηλικίες. Άνδρες και γυναίκες γυμνάζονται,  ψυχαγωγούνται και διατηρούν παρέες εσαεί, μέσα από το ευγενές αυτό σπορ.  Η Γλυφάδα με τις πράσινες εκτάσεις και τους ευρωπαϊκών προδιαγραφών υπαίθριους χώρους αποτελεί κορυφαία επιλογή για τενίστες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, μαζί με τον Πρόεδρο του Γκολφ Γλυφάδας, Στέλιο Κουρουπάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο, καλούν τους πολίτες να ενταχθούν στην όμορφη παρέα που ασχολείται με το άθλημα.

«Μπορεί να μην γίνουμε όλοι …Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά αξίζει να δοκιμάσει κανείς, σε κάθε ηλικία, το άθλημα του τένις! Στο Γκολφ της Γλυφάδας, με πολύ μεράκι, ανακαινίζουμε πλήρως τα γήπεδα αντισφαίρισης και τον περιβάλλοντα χώρο και περιμένουμε μικρούς και μεγάλους να παίξουν, σε ένα μοναδικό περιβάλλον για άθληση» είπε ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου.

«Συνεχίζουμε καθημερινά να αναβαθμίζουμε, με τρόπο ασφαλή και ποιοτικό, όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές της πόλης μας» τόνισε ο Δήμαρχος και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Γκολφ Στέλιο Κουρουπάκη και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο.