Γκραφίτι και συνθήματα από αγνώστους στα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Στο στόχαστρο αγνώστων μπήκαν τα ολοκαίνουργια βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης, τα οποία παρουσιάστηκαν επίσημα πριν από λίγες ημέρες, παρουσία του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη. Οι δράστες εισήλθαν ανενόχλητοι στο αμαξοστάσιο και αφού ζωγράφισαν γκραφίτι και έγραψαν συνθήματα, αποχώρησαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό προχωρούν στον καθαρισμό τους, ενώ αναμένεται να αυξηθούν τα μέτρα φύλαξης στο Αμαξοστάσιο, προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

«Δυστυχώς παρά τον διπλασιασμό των μέτρων ασφαλείας άγνωστοι εισήλθαν τα ξημερώματα στον χώρο και πρόλαβαν να ζωγραφίσουν γκραφίτι στη μία πλευρά των δύο βαγονιών, από τα τέσσερα του συρμού που μόλις την περασμένη Πέμπτη μπήκε στις ράγες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

«Από την Παρασκευή 17/5 το πρωί είχαμε τοποθετήσει τέσσερις φύλακες στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας και έτσι αποφεύχθηκε το χειρότερο» τόνισε ο κ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο να βρούμε τα υλικά για τον καθαρισμό των βαγονιών, αλλά τα βρήκαμε. Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε τον καθαρισμό».

πηγή: athensvoice.gr