Γλυφάδα: Aπό σήμερα, λειτουργούν τα φανάρια στην διασταύρωση των οδών Ζέππου και Αγίου Νικολάου.

Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας για την οδική ασφάλεια, για την ασφάλεια των παιδιών μας και για να είναι η πόλη μας φιλική και λειτουργική για όλους, πεζούς και οδηγούς.” ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παπανικολάου, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η δημοτική αρχή για την ολοκλήρωση του έργου! Ανακοίνωσε επίσης ότι θα τοποθετηθούν φανάρια στην διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα και Αγίου Νικολάου.

Η ανακοίνωση του Κ. Παπανικολάου:

“Λειτουργούν από σήμερα τα φανάρια στην διασταύρωση των οδών Ζέππου και Αγίου Νικολάου.

Για να βάλεις σε ένα σημείο της πόλης ένα φωτεινό σηματοδότη είναι μια διαδικασία πιο δύσκολη και σύνθετη ίσως από το να τοποθετήσεις ένα φάρο σε ένα νησί! Χρειάζεται κυκλοφοριακή μελέτη, συνεννόηση με πολλές και διαφορετικές εμπλεκόμενες κεντρικές και περιφερειακές υπηρεσίες, “χαρτούρα”, πολύμηνη αναμονή, τεχνικές διευθετήσεις, και δαπάνες από τον δήμο μας και άλλα πολλά.

Όλα αυτά λοιπόν έγιναν, η προσπάθεια του Δήμου μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία και τα φανάρια στη διασταύρωση Ζέππου και Αγίου Νικολάου, δίπλα στο 1ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας, μπήκαν και από σήμερα λειτουργούν. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν επίσης φανάρια στην διασταύρωση των οδών Σάκη Καράγιωργα και Αγίου Νικολάου.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους αντιδημάρχους που διαδοχικά χειρίστηκαν το θέμα μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τον σημερινό αντιδήμαρχο Panagiotis Kiskiras και τους προκατόχους του Αιμίλιος Βουγιουκλάκης και Marios Kasseris.

Θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας για την οδική ασφάλεια, για την ασφάλεια των παιδιών μας και για να είναι η πόλη μας φιλική και λειτουργική για όλους, πεζούς και οδηγούς.

Συνεχίζουμε.”