Γλυφάδα: Εργαζόμενος του ΕΚΑΒ απείλησε να πέσει στο κενό!

Ένας άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόμενος του ΕΚΑΒ, έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας προκειμένου να μην κλείσει το Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων στη Γλυφάδα στο οποίο φιλοξενούνται ηλικιωμένοι και άνθρωποι με αναπηρίες.

Ο ίδιος, είχε σκαρφαλώσει νωρίτερα σε κάγκελο μπαλκονιού της Δομής και απειλούσε να πέσει στο κενό.

Τρόφιμοι και εργαζόμενοι του Κέντρου Χρόνιων Παθήσεων στη Γλυφάδα ζητούν να μην κλείσει η Δομή στην οποία ζουν και εργάζονται αν δεν βρεθεί χώρος ώστε να μεταφερθούν όλοι μαζί.

Δείτε τα βίντεο από την διαμαρτυρία του άνδρα στη Γλυφάδα και την λιποθυμία του!

Λιποθυμία μετά τη διαμαρτυρία στη Γλυφάδα

Διαπραγματεύσεις στη Γλυφάδα

Ανέβηκε στο μπαλκόνι απειλώντας να πέσει

Ο σχεδιασμός της Πολιτείας η οποία βρίσκεται σε αντιδικία με τους ιδιοκτήτες του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται η Δομή, προβλέπει να μεταφερθούν οι τρόφιμοι σε τρία διαφορετικά Κέντρα, στη Βούλα, στα Μελίσσια και στο Αιγάλεω, πράγμα το οποίο οι ίδιοι δεν επιθυμούν.

Δηλώσεις για Γλυφάδα

Σύγκρουση με αστυνομικούς

Νέα σύγκρουση με αστυνομικούς στη Γλυφάδα

Την περασμένη Πέμπτη οι εργαζόμενοι απέκλεισαν τη Δομή και δεν επέτρεψαν να γίνει η μεταφορά των ηλικιωμένων. Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα δυνάμεις τις Αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία ήδη μεταφέρουν ηλικιωμένους σε άλλες δομές. Παρόντες είναι και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής, Μάριος Αραβαντινός
πηγή: newsit.gr