Γλυφάδα: Πρώτη μέρα στο νέο μας βρεφικό σταθμό στη διασταύρωση Νέζερ και Θεμιστοκλέους!

“Η νέα αυτή υποδομή είναι η τρίτη που ολοκληρώνουμε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, όπως πάντα με όλη μας τη φροντίδα, την αγάπη και το μεράκι. Ευχόμαστε μόνο χαρά και χαμόγελα να φέρνει στο εξής στα παιδιά μας και στις οικογένειες της πόλης μας” ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος της πόλης κ. Παπανικολάου.

Επίσης, αναγνωρίζοντας την έγνοια και αγωνία των εργαζόμενων γονέων, καθώς και τις αυξημένες ανάγκες για εγγραφές στα βρεφικά τμήματα, ανήγγειλε την δημιουργία μιας νέας εγκατάστασης, δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ στην Άνω Γλυφάδα, στη διασταύρωση Βέμπο και Παπανδρέου!

Η ανακοίνωση του κ. Παπανικολάου:

Καλορίζικος να είναι και ο νέος μας βρεφικός σταθμός στη διασταύρωση Νέζερ και Θεμιστοκλέους !
Όλοι μας ευχόμαστε μόνο χαρά και χαμόγελα να φέρνει στο εξής στα παιδιά μας και στις οικογένειες της πόλης μας!

Πρώτη μέρα στο σχολείο σήμερα για τα παιδιά μας μέχρι 2,5 ετών.
Όπως καταλαβαίνετε η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τους γονείς αλλά και για όλους εμάς που σήμερα είδαμε και αυτή την προσπάθειά μας να ολοκληρώνεται και να δίνει χαρά αλλά και μεγάλη ανακούφιση σε πολλές οικογένειες της πόλης μας.
Μάλιστα όλα σχεδόν τα παιδιά πέρασαν τόσο ωραία την πρώτη τους ημέρα στο νέο αυτό περιβάλλον, που τα περισσότερα έφευγαν με δάκρυα στα μάτια!

Η νέα αυτή υποδομή είναι η τρίτη που ολοκληρώνουμε με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές και όπως πάντα με όλη μας τη φροντίδα, την αγάπη και το μεράκι.
Όπως πάντα δηλαδή κάναμε και σε αυτήν την εγκατάσταση ό,τι ακριβώς θα κάναμε και στο σπίτι μας.
Θυμίζω ότι λόγω και της δυσκολίας των καιρών, οι ανάγκες για εγγραφές στα βρεφικά μας τμήματα έχουν πολλαπλασιαστεί και για το λόγο αυτό προχωράμε άμεσα σε ακόμη μία νέα εγκατάσταση, δίπλα στο νέο μας ΚΑΠΗ στην Άνω Γλυφάδα, στη διασταύρωση Βέμπο και Παπανδρέου.
Με μεγάλη έγνοια και αγωνία για τους εργαζόμενους γονείς, δημιουργήσαμε την τελευταία τριετία τρεις νέους παιδικούς σταθμούς, με τον τελευταίο, που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του, να στεγάζει τα παιδιά μας μέχρι 2,5 ετών σε ένα χώρο μοντέρνο, φιλόξενο, ποιοτικό, με μεγάλη αυλή, ένα ιδανικό φυσικό περιβάλλον για τους μικρούς μας φίλους.
Σημειώνω ότι οι αρχαιολογικές εργασίες στον εξωτερικό χώρο, που μας πήγαν τόσο πίσω στην έναρξη λειτουργίας, συνεχίζονται, αλλά με μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε και βρήκαμε τη λύση για να λειτουργήσουμε παράλληλα με τις έρευνες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για μία ακόμη φορά σε όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας που εργάστηκαν και γι’ αυτό το υπέροχο έργο.

Συνεχίζουμε.”

Γιώργος Παπανικολάου