Η Β΄ 2 ΝΟ.ΔΕ στο πλευρό του Γιώργου Παπανικολάου…

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις μετά από τη νέα επίθεση στον Γιώργο Παπανικολάου που εξαπέλυσε ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης μέσω ανάρτηση της παράταξής του «Ενωμένη πόλη».. Με ανακοίνωσή της η Β΄ 2 ΝΟ.ΔΕ στέκεται στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας καταρρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί πολιτικής απόκλισης. Μάλιστα, ζητά από τον κ. Κωνσταντάτο να ανακαλέσει, άμεσα και δημόσια, τις ύβρεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Γ. Παπανικολάου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Β΄2 ΝΟ.ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας:
«Με έκπληξη και αγανάκτηση είδαμε τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, να επιτίθεται με τρόπο σκαιό στον Δήμαρχο Γλυφάδας, κ. Γιώργο Παπανικολάου και να αμφισβητεί ακόμα και την πολιτική του τοποθέτηση και διαδρομή.
Δεν γνωρίζουμε ούτε μας αφορούν οι λόγοι για τους οποίους ένας Δήμαρχος αποφασίζει να επιτεθεί στο Δήμαρχο γειτονικής του πόλης. Είναι απαράδεκτο, όμως, ένα πολιτικός προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Κωνσταντάτος, να αποκαλεί μεταξύ άλλων «σύντροφο» και «συναγωνιστή» στελέχους της Αριστεράς τον κ. Παπανικολάου. Θυμίζουμε ότι την ίδια περίοδο που ο κ. Κωνσταντάτος υπηρετούσε στο γραφείο του τότε Υπουργού του Κώστα Σημίτη, Τάσου Μαντέλη, ο κ. Παπανικολάου ηγείτο της μεγαλύτερης φοιτητικής παράταξης, ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Στη συνέχεια έγινε ο μακροβιότερος μέχρι σήμερα πρόεδρος στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ, της μεγαλύτερης πολιτικής νεολαίας, ενώ έπειτα εξελέγη στο Ευρωκοινοβούλιο και υπήρξε επί πέντε χρόνια στέλεχος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
Δεν θα υποδείξουμε εμείς σε οποιονδήποτε δήμαρχο πως θα εκφέρει το δημόσιο λόγο του. Θα απαιτήσουμε όμως να δείχνει σεβασμό στα μέλη και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν αποδειγμένη και μακροχρόνια προσφορά στην παράταξη και στον τόπο μας.
Τον καλούμε να ανακαλέσει, άμεσα και δημόσια, τις ύβρεις και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.
Για τη Β΄ 2 ΝΟ.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Σπύρου».
Στο μεταξύ και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Γλυφάδας Στρατής Παναγάκος ανήρτησε ένα σχόλιο στο προσωπικό λογαριασμό του δημάρχου Ελληνικού- Αργυρούπολης αλλά ο διαχειριστής του το διέγραψε προκαλόντας μια νέα ανάρτηση από τον πρόεδρο. Δημοσιεύουμε το κείμενο του κ. Παναγάκου: “Σήμερα το μεσημέρι με κριτική αλλά ευγενική διάθεση έγραψα στη σελίδα του δημάρχου Αργυρούπολης Ελληνικού κ Κωσταντατου κάποια σχόλια καθώς και τη δήλωση του δημάρχου της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου σχετικά με την επένδυση του Ελληνικού. Μάλλον δεν του άρεσε και αποφάσισε να διαγράψει το σχόλιο μου. Κρίμα, ορισμένες τέτοιου είδους αντιδράσεις δηλώνουν και το ποιόν του ανθρώπου. Ξεκινα μια επένδυση χωρίς να έχουν δοθεί καθαρές απαντησεις σε καίρια θέματα διαχείρισης. Αλήθεια μήπως κρύβονται σκοπιμότητες. Έχω το δικαίωμα να σκέφτομαι και να υποψιάζομαι τα χειρότερα”.
Πηγή : Glyfada24.gr