Η δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας είναι από σήμερα στην οθόνη σας με μια απλή επίσκεψη

Η δημοτική βιβλιοθήκη Γλυφάδας είναι από σήμερα στην οθόνη σας με μια απλή επίσκεψη στο glyfada.gr/library !

Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό το σπουδαίο έργο.


Μια προσπάθεια μηνών ολοκληρώθηκε και η βιβλιοθήκη του Δήμου Γλυφάδας είναι πλέον online, με έναν κατάλογο 3.000 βιβλίων, που σύντομα θα διπλασιαστεί και διαρκώς θα εμπλουτίζεται !

Γίνετε μέλος, περιηγηθείτε, διαλέξτε όποιο βιβλίο επιθυμείτε, επιλέξτε να το δανειστείτε και μπορείτε να το πάρετε από την βιβλιοθήκη μας (Διασχολικό Κέντρο, Επαμεινώνδα & Αγίας Τριάδας).
Είναι αυτονόητο ότι τηρούμε όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας, ενώ κάθε βιβλίο απολυμαίνεται όταν παραδίδεται και όταν παραλαμβάνεται.Το έχουμε πει: Σε όλη αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να στηρίξουμε κάθε συμπολίτη μας. Μπορεί να μην επιτρέπεται να έρθουν συγγενείς και φίλοι στο σπίτι σας να κάνετε παρέα, αλλά εξασφαλίσαμε για όλους μια εξαιρετική συντροφιά:

Ένα βιβλίο!

Γρήγορα, εύκολα, δωρεάν.

Ευχαριστώ θερμά τον Γιώργο Διονυσίου και την εταιρεία του Src για το έργο της ψηφιοποίησης, και ασφαλώς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Παππά και τους εργαζομένους μας στη βιβλιοθήκη Εμμανουέλα Αργυροπούλου και Νίκο Ζήκο.

Μένουμε σπίτι και ταξιδεύουμε σε άλλους τόπους, μέρη και εποχές μέσα από την πλούσια συλλογή της δημοτικής βιβλιοθήκης Γλυφάδας.

Καλή ανάγνωση !