Η δράση «Love Lock Bridge» στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας» του Δήμου Πειραιά

Tο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοξένησε τη δράση «Love Lock Bridge», ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Δήμου Πειραιά.


Η συγκεκριμένη δράση που έλαβε χώρα με τη συνεργασία του Σταδίου με τη Δημοτική Αρχή, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα (20/9) στο 2ο γεφυράκι του Σ.Ε.Φ., από το Destination Piraeus με πρωτοβουλία του «Ζω στον Πειραιά».

Από την Κυριακή λοιπόν οι Πειραιώτες και οι επισκέπτες της πόλης μπορούν να επισκεφθούν το σημείο, να περπατήσουν πλάι στη θάλασσα, να νιώσουν την αύρα της και να «κλειδώσουν» την αγάπη τους… για την πόλη μας, την ομάδα, το αγαπημένο τους πρόσωπο και ότι άλλο αγαπά ο καθένας!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κα Τσιλιγκίρη Χριστίνα, ο Δημήτρης Ζαρείφης συνδιοργανωτής και Υπεύθυνος Έκδοσης «Ζω στον Πειραιά», ο κ. Παναγιώτης Κουτσογιάννης Διευθυντής Συντονιστής του ΣΕΦ, ο κ. Μπαρδάκας Δημήτρης Αναπληρωτής Διευθυντής του ΣΕΦ, η κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου Αντιδήμαρχος Οικονομικών Πειραιά, η κα Ανδριάνα Ζαρακέλη Αντιδήμαρχος Επικοινωνίας και Προβολής Δήμου Πειραιά, ο κ. Παναγιώτης Ρέππας Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης , η κα Μελετίνη Οικονομάκη γραμματέας Δ.Σ. ΣΕΦ και τα μέλη κ. Χρήστος Πλακάς και κ. Γιάννης Βούλγαρης. Την πρωτοβουλία πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.

Παρακαλούμε όλοι οι επισκέπτες τα κλειδιά από τα λουκέτα να τα τοποθετούν στις ειδικούς κάδους που βρίσκονται στον χώρο.