Η επιστροφή των ABBA: Κυκλοφορούν νέα τραγούδια ύστερα από 35 χρόνια

Oι μεγάλοι θαυμαστές των ABBA έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι αφού τα μέλη του θρυλικού συγκροτήματος πρόκειται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους ύστερα από 35 ολόκληρα χρόνια! Το σουηδικό συγκρότημα της ποπ μουσικής που έχει πουλήσει 400 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως, ενώθηκε ξανά για την ηχογράφηση δύο νέων τραγουδιών.

«Η απόφαση να προχωρήσουμε με την περιοδεία των ABBA πήρε απροσδόκητη τροπή. Όλοι νιώσαμε ότι μετά από 35 χρόνια θα είχε πλάκα να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να ξαναμπούμε σε στούντιο ηχογράφησης. Οπότε το κάναμε. Και ήταν σαν να πάγωσε ο χρόνος και να επιστρέψαμε από σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία!», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο επίσημο προφίλ του συγκροτήματος στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Το ένα από τα δύο τραγούδια θα έχει τίτλο «I still have faith in you» και πρόκειται να ερμηνευθεί από τα ψηφιακά τους avatar τον Δεκέμβριο, κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού σόου παραγωγής του βρετανικού BBC και του αμερικανικού NBC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα -που εμφανίστηκε επί σκηνής για τελευταία φορά το 1986- δεν διαλύθηκε ποτέ, όμως οι τέσσερις καλλιτέχνες υπογράμμιζαν τότε με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να τραγουδήσουν ποτέ ξανά μαζί. Το μόνο που απομένει να διαπιστώσουμε είναι αν τα νέα τραγούδια θα έχουν την ίδια επιτυχία με παλαιότερα όπως τα «Waterloo», «Dancing Queen», «Mamma Mia», «Super Trouper» κ.ά.

πηγή: infowoman.gr