Η Γλυφάδα λάμπει με 7.950 φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς!

Η αντικατάσταση των παλαιών λαμπτήρων με φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς υψηλής ποιότητας ολοκληρώνεται και η Γλυφάδα γίνεται περισσότερο φωτεινή από ποτέ και, μάλιστα, με το χαμηλότερο κόστος !


Ύστερα από διεθνή διαγωνισμό, ο Δήμος Γλυφάδας προμηθεύτηκε 3.450 φωτιστικά LED κι έτσι ολοκληρώνεται το μεγάλο έργο του εξοπλισμού όλης της πόλης με νέα φώτα, καθώς το προηγούμενο διάστημα είχαν ήδη τοποθετηθεί 4.500 ίδια φωτιστικά, τα οποία αντικατέστησαν τους παλαιούς λαμπτήρες. «Φως, περισσότερο φως !

Αυτό θέλουμε στη Γλυφάδα μας και το πετυχαίνουμε «έξυπνα», οικονομικά και μαζικά», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και σημειώνει ότι «στο διαγωνισμό συμμετείχαν 15 εταιρείες, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα γιατί οδήγησε στο εξαιρετικό αποτέλεσμα να βάλουμε ποιοτικό φωτισμό με πολύ χαμηλό κόστος», για να προσθέσει: «Όποιος κάνει τον κόπο να ρίξει μια ματιά στη Διαύγεια, θα διαπιστώσει ότι τα 412.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) που δαπανήσαμε -με ίδιους πόρους μάλιστα- είναι από τα χαμηλότερα πανελλαδικά για μια τέτοια προμήθεια.

Η αναβάθμιση του φωτισμού γίνεται σταδιακά τα τελευταία χρόνια, με αντικατάσταση ενεργοβόρων και παλαιού τύπου λαμπτήρων, με νέους, που εξοικονομούν χρήματα για τον Δήμο, συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά φωτίζουν πολύ καλύτερα την πόλη. Χωρίς δανεισμό και χωρίς δέσμευση των μελλοντικών εσόδων του Δήμου.

Σε κάθε γωνιά, σε κάθε δρόμο, σε κάθε γειτονιά, όλα τα φωτιστικά αντικαθίστανται και αναβαθμίζονται και όλη η Γλυφάδα αποτελεί πρότυπο και για τον φωτισμό της».