Η Γλυφάδα «στα κόκκινα» έζησε την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή!

Η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου ήταν στη Γλυφάδα «κόκκινη».

Αη Βασίληδες γέμισαν την πόλη και συμμετείχαν σε έναν συναρπαστικό αγώνα δρόμου. Το Christmas Run άνοιξε, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, τις εκδηλώσεις της Κόκκινης Νύχτας, με τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου να δίνει το σύνθημα της εκκίνησης, μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού, πρώην μπασκετμπολίστα Περικλή Δορκοφίκη. Γρήγορα η πόλη μετατράπηκε σε μια απέραντη γιορτή, που κράτησε ως τα μεσάνυχτα.

Με την επιμέλεια της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας, Αντιδημάρχου Άννυς Καυκά και της Προέδρου του ΚΑΠΠΑ, δημοτικής συμβούλου Μαίρης Παπάζογλου, το τρενάκι του Δήμου, άμαξες με άλογα, τυμπανιστές, γιγάντιες μασκότ που φωτογραφίζονταν με μικρούς και μεγάλους, κόκκινα μπαλόνια παντού, σόου με νέον, χάπενινγκς με κεράσματα και παραστάσεις δρόμου από τις επιχειρήσεις της πόλης, τραγούδια από τα μεγάφωνα που ακούγονταν παντού, έδωσαν έναν τόνο μαγικό.

Στις 7 το απόγευμα η Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας με τον μαέστρο Νίκο Καμπιώτη άνοιξε το μουσικό πρόγραμμα με κάλαντα. Ακολούθησε η 16χρονη Γλυφαδιώτισσα Βαρβάρα Αργυρού, που διακρίθηκε στο Final4 του Ant1, ενώ στη συνέχεια το συγκρότημα Sixteen Strings έκανε τους πάντες να χορέψουν σε ρυθμούς Μπλουζ Ροκ.

Το κέφι απογειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ, όταν ο Χρήστος Δάντης ξεσήκωσε το κοινό, που τραγούδησε «Χριστούγεννα για πάντα» στη Γλυφάδα! 

Μετά την «Κόκκινη Νύχτα», η «Κόκκινη Κυριακή», με παρέλαση Αη Βασίληδων και γιγαντομασκότ στην Άνω Γλυφάδα. Η Χρυσανθεμίς ενθουσίασε με τα τραγούδια της, ενώ η μεγάλη συναυλία του Κώστα Μαρτάκη έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο εορταστικό πρόγραμμα.

«Η “Κόκκινη Νύχτα” και η “Κόκκινη Κυριακή” για το 2019 στη Γλυφάδα μας ολοκληρώθηκαν και δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ.

Δύο μέρες γεμάτες χαρούμενες στιγμές, δύο μέρες με αγάπη, ζεστασιά και χαμόγελα.
Δύο μέρες που οι χιλιάδες συμπολίτες μας από την Γλυφάδα και απο όλη την Αττική που επισκέφτηκαν και φέτος τις εκδηλώσεις μας, έζησαν με μοναδικό τρόπο την μαγεία των Χριστουγέννων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους της δημοτικής μας αρχής και σε όλους όσους εργάστηκαν αυτές τις μέρες για να είναι τα πάντα άρτια οργανωμένα. Και του χρόνου να είμαστε καλά.» είπε ο Δήμαρχος κ. Παπανικολάου