Η Γλυφάδα στους ρυθμούς της ποπ και ροκ μουσικής

Μια βραδιά ονειρεμένη πλάι στη θάλασσα με τα θρυλικά τραγούδια πέντε δεκαετιών του Κώστα Τουρνά και τους ξέφρενους ήχους της ροκ μπάντας 1550, ένα πρόγραμμα που απογείωσε το κέφι και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, έζησαν χθες χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας στο Φεστιβάλ Γλυφάδας. Ήταν άλλη μια καταπληκτική συναυλία με διαχρονικές επιτυχίες και σύγχρονα ακούσματα σε μοναδικό ταίριασμα.
Η Γλυφάδα χόρεψε με ποπ και ροκ μουσική μέχρι τα μεσάνυχτα.
«Αυτές οι βραδιές που ζούμε εδώ μαζί, με το θέατρό μας κατάμεστο, αποτελούν για όλους μας ανάσα, ιδιαίτερα τώρα με τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν τόσο μεγάλη προσέλευση, τόσο θετική ανταπόκριση, σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ και σας διαβεβαιώνουμε πως θα περάσουμε πολύ ωραία εδώ … μέχρι το φθινόπωρο», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και ευχαρίστησε τους συντελεστές του προγράμματος, το οποίο ενθουσίασε τον κόσμο.
Το «παρών» στην υπέροχη εκδήλωση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Σωκράτης Ζάχος, ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Στέλιος Κουρουπάκης και ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Νικάκης, ο Πρόεδρος του Γκολφ Δημήτρης Ακρίβος και ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Μιχαλακάκος, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Μηλιαρέση, Λένα Δεναξά και Γιάννης Σκαλτσάς, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σπύρος Δήμου, Ελένη Καράχου – Σκούταρη και Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος και Γεωργία Βαμβακερού (Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Γλυφάδας).