«Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως»: Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή

Ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας μεταφέρει το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδη εγκαινιάζει επίσημα τη συνεργασία της με την Panik Records κυκλοφορώντας το ρυθμικό και αισιόδοξο τραγούδι «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως».

Το τραγούδι αποτελεί ελληνική μεταφορά του «Todos Los Dias Sale El Sol», του πιο επιτυχημένου τραγουδιού που έχει κυκλοφορήσει η εναλλακτική ροκ μπάντα των Bongo Botrako από την Ταρραγόνα της Ισπανίας.

Τη μουσική έχει υπογράψει ο ιδρυτής και κεντρικός τραγουδιστής των Bongo Botrako, ο Uri Giné, ενώ οι ελληνικοί στίχοι ανήκουν στον πολυγραφότατο Νίκο Μωραΐτη. Την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο καταρτισμένος Γιώργος Κυβέλλος. Την παραγωγή, την ενορχήστρωση και τη μίξη ανέλαβε ο έμπειρος Soumka.

Το νέο τραγούδι της Δέσποινας Βανδή μεταφέρει μέσα από τις αντιθέσεις ένα μεγάλο μήνυμα αισιοδοξίας: Μετά από κάθε δύσκολη στιγμή ακολουθούν πάντα καλύτερες ημέρες, όπως ακριβώς «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως» και τη θλίψη (πρέπει να) διαδέχεται πάντα το χαμόγελο.

Για να αποκτήσει εικόνα το τραγούδι χρειάστηκε να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι σκηνοθέτες Γιάννης Παπαδάκος και Γιάννης Μιχελόπουλος.

Πολύχρωμα σκηνικά, μοναδικά πλάνα από λάτιν τοπία, χαμογελαστά πρόσωπα και ατελείωτος χορός συνθέτουν το video clip για το «Η Κάθε Νύχτα Φέρνει Φως».

Η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της με τον Αντώνη Ρέμο στο «Αθηνών Αρένα».

Ταυτόχρονα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την έναρξη του νέου κύκλου του «The X Factor», τον οποίο θα παρουσιάσει στο Open, αλλά και για την πρεμιέρα της δικής της ταξιδιωτικής εκπομπής μαγειρικής που θα προβληθεί στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε επίσης από την Panik Records το τραγούδι «Αγκαλιά Μου» της Δέσποινας Βανδή που επενδύει τους τίτλους αρχής της καθημερινής σειράς «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» του Open.

πηγή: hit-channel.com