Περικλής Παναγόπουλος: Συντετριμμένη η Κατερίνα Παναγοπούλου στην κηδεία του εφοπλιστή

Το «τελευταίο αντίο» είπαν πριν από λίγη ώρα στον εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της περασμένης Τρίτης, σε ηλικία 83 ετών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι, ενώ η ταφή έγινε στο Α’ Νεκροταφείο.

Συντετριμμένη έφτασε στην εκκλησία η σύζυγος του Περικλή ΠαναγόπουλουΚατερίνα, η οποία ήταν και αυτή που ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του, μέσω Facebook.

Το «παρών» στο «τελευταίο αντίο» στον εφοπλιστή έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής, η Μαριάνα Β. Βαρδινογιάννη κ.α.

Ο Περικλής Παναγόπουλος ταλαιπωρούνταν επί μήνες από προβλήματα υγείας, ενώ θεωρείται ο θεμελιωτής της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας. Το 2009 η απαγωγή του είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Περικλής Παναγόπουλος έφυγε στις 6 Φεβρουαρίου στις έξι το πρωί από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών.

Τον θάνατο του 83χρονου εφοπλιστή ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, Κατερίνα Παναγοπούλου, γράφοντας ότι «ολοκλήρωσε την επίγεια πορεία του, εν ειρήνη, στο σπίτι του, έχοντας, όπως επιθυμούσε στο πλευρό του  τη σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του».