Η Κωνσταντίνα σε συναυλία στη Γλυφάδα

Μια μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιήσει η Κωνσταντίνα στη Γλυφάδα την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου! Η αγαπημένη σε όλους τραγουδίστρια θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην πόλη της, τη Γλυφάδα παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο με τραγούδια – διαχρονικές επιτυχίες της μεγάλης της πορείας που όλοι έχουμε αγαπήσει αλλά πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια που η ίδια έχει ξεχωρίσει από άλλους καλλιτέχνες και σπουδαίους δημιουργούς!
Μαζί της επί σκηνής μια παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών που θα παίξουν και θα τραγουδήσουν μαζί της σε μια μουσική συνάντηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς καθώς θα απολαύσουμε την Κωνσταντίνα σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της και θα ακούσουμε όλα όσα έχουμε αγαπήσει από εκείνη σε μια νέα ακουστική εκδοχή!
Νίκος Σάλτας: Πιάνο, Φωνή
Βαγγέλης Μαρκαντώνης: Μπάσο, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα, Φωνή
Ανδρέας Σίκκης: Κρουστά, Φλογέρες, Φωνή
Χρήστος – Βαλεντίνος Πετεβής: Βιολί
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι». Μια γωνιά εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και πλέον φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2017.
Η 3η Μαρίνα Γλυφάδας ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά, με ασφαλτόστρωση, πεζοδρόμηση, νέα παγκάκια, οικολογικά φώτα και ευρεία δενδροφύτευση σε όλο το μήκος της. Στο τέλος της 3ης Μαρίνας, ο χώρος αναμορφώθηκε πλήρως, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και άλλες εκδηλώσεις, δίπλα στο κύμα.
Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Γλυφάδας είναι στις 8.30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Αντί εισιτηρίου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας.