Η Μαρία Κάλλας «εμφανίστηκε» στο Παρίσι

Η κορυφαία σοπράνο «ζωντάνεψε» και ερμηνεύει με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Η Μαρία Κάλλας «ζωντανεύει» στην σκηνή με την βοήθεια της τεχνολογίας και προσφέρει ένα θέαμα πέρα από κάθε φαντασία!

Η μοναδική σοπράνο εμφανίζεται στην σκηνή φορώντας ένα λευκό φόρεμαμε την μορφή ενός ρεαλιστικού ολογράμματος. Η πιο διάσημη λυρική τραγουδίστρια του 20ου αιώνα «επιστρέφει» με σκοπό να γοητεύσει την αγαπημένη της πόλη, το Παρίσι.

Ένα ολόγραμμα φωτογραφικής ακρίβειας μιμείται στον πιο άριστο και άρτιο βαθμό την κίνηση της «αξέχαστης φωνής του αιώνα».

Οι θεατές πρόκειται να μείνουν έκθαμβοι με τον τρόπο με τον οποίο τα χέρια της Μαρίας ακουμπούν με λεπτότητα τους ώμους της, με το πως το φόρεμά της αγκαλιάζει εντυπωσιακά την σιλουέτα της αλλά και με την επικοινωνία που «έχει η ίδια» με τη συμφωνική ορχήστρα.

Το θέαμα αποτελεί μία πρόκληση για την Ιρλανδή διευθύντρια ορχήστρας Eímear Noone. «Έχω απομνημονεύσει κάθε στροφή, κάθε πέρασμα, κάθε παύση για 90 λεπτά μουσικής», δηλώνει, ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει ότι κόντεψε να βάλει τα κλάματα όταν είδε το ολόγραμμα δίπλα της για πρώτη φορά.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του video είναι ότι η ζωντανή ορχήστρα και η μαέστρος έχουν διάδραση με το ολόγραμμα της σοπράνο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

On this day in 1956 Callas sings for the first time at the @metopera New York, in Norma. Listen with #linkinbio 📸 Olycom Spa / Rex Features

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Callas (@mariacallasofficial) στις

Συντάκτης: Μαρία Αβαγιανού
πηγή: missbloom.gr