Η Microsoft θα παρουσιάσει λεπτομερώς το “μέλλον της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη” στις 16 Μαρτίου

Η Microsoft διοργανώνει μια ειδική εκδήλωση αργότερα αυτό το μήνα, όπου σχεδιάζει να παρουσιάσει λεπτομερώς “το μέλλον της εργασίας με την Τεχνητή Νοημοσύνη” και να επιδείξει πώς θα λειτουργεί η Τεχνητή Νοημοσύνη τύπου ChatGPT σε εφαρμογές του Office, όπως το Teams, το Word και το Outlook.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft Satya Nadella και ο επικεφαλής του Microsoft 365, Jared Spataro, θα πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη τύπου στις 16 Μαρτίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Το Verge αποκάλυψε τον περασμένο μήνα ότι η Microsoft σχεδίαζε μια εκδήλωση για την τεχνητή νοημοσύνη τον Μάρτιο για να παρουσιάσει πώς η νέα τεχνητή νοημοσύνη τύπου ChatGPT θα μεταμορφώσει τις εφαρμογές παραγωγικότητας του Office. Μετά την ανακοίνωση και την επίδειξη του μοντέλου Prometheus στη νέα μηχανή αναζήτησης Bing τον περασμένο μήνα, ήρθε η ώρα να δούμε τα σχέδια της Microsoft για την εργασία, όπου και δίνει ιδιαίτερο βάρος με τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της.

futureofwork.webp.8016c7fd3c8df1beffdf15b9f9d33c8e.webp

Η ιστοσελίδα “The Information” ανέφερε νωρίτερα φέτος ότι τα μοντέλα GPT από την OpenAI έχουν δοκιμαστεί στο Outlook για τη βελτίωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Παράλληλα έχουν γίνει δοκιμές με λειτουργίες για προτάσεις απαντήσεων σε email και την ενσωμάτωση εγγράφων του Word για τη βελτίωση της γραφής ενός χρήστη. Η Microsoft εγκαινίασε χθες μια νέα παραγωγική εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης CoPilot στο Microsoft Dynamics 365 και στο Viva Sales, η οποία χρησιμοποιεί την υπηρεσία Azure OpenAI Service για τη δημιουργία email πωλήσεων.

Η Microsoft αναφέρει ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να συντονιστούν στην ειδική εκδήλωσή της “για να μάθουν πώς η AI θα τροφοδοτήσει έναν εντελώς νέο τρόπο εργασίας για κάθε άτομο και οργανισμό”. Δεν είναι ακόμα σίγουρα αν η Microsoft θα μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση ή αν θα επιλέξει την on-demand διάθεσή της λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωσή της όπως έκανε με την προηγούμενη AI παρουσίαση.

insomnia.gr