Η ομάδα “ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” πίσω από την επίθεση στα γραφεία της «Ενωμένης Πόλης»

Σε κείμενο  με τίτλο “Επιθέσεις σε τράπεζες και πολιτικό γραφείο στο Ελληνικό” αναρτημένο στο athens.indymedia.org,  η ομάδα “ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ” ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στα γραφεία της «Ενωμένης Πόλης» στις 7 Δεκεμβρίου 2018.


“Έχοντας βαθιά συναίσθηση πως ο Δεκέμβρης του 2008 έγινε Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ χάρη ακριβώς στη διάχυση του, αποφασίσαμε το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2018 να κινηθούμε ακριβώς πάνω σε αυτή την κατεύθυνση. Να επιλέξουμε μια γειτονιά της Αθήνας και να χτυπήσουμε καθεστωτικούς (οικονομικούς κ’ πολιτικούς) στόχους. Η γειτονιά αυτή ήταν το Ελληνικό.

Κλείσαμε με κάδους την οδό Ιασωνίδου και καταστρέψαμε τις τζαμαρίες και τα ΑΤΜ των τραπεζών Εθνική, Πειραιώς και Eurobank.Επίσης “κατεβάσαμε” τις τζαμαρίες των γραφείων του σκουπιδιού που λέγεται Κωνσταντάτος, του υπαλληλίσκου του Λάτση που αναρριχήθηκε στο πόστο του δημάρχου για να διευκολύνει το ξεπούλημα του αεροδρομίου. Του αμοραλιστή πολιτικάντη που γλύφει το ακροδεξιό ακροατήριο και κάνει πλάτες στους φασίστες προσκαλώντας να παρελάσουν την 28η Οκτώβρη τους ξεφωνημένους εφέδρους ναζί της “ΟΔΕΥΩ”.  ΜΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ